Perjantaina käytiin taas Oivassa tsekkaamassa Nellin sydäntä. Otin samalla kertaa myös kuuntelutuloksen virallisena, se kun on vielä jäänyt tekemättä. Onpahan sitten koiranetissäkin paikkaansa pitävää tietoa.

Sivuääni oli nyt vaimeampi kuin viimeksi ja se jonkun läpän epänormaali liike oli parantunut, joten lääkitys on auttanut. Samalla kuitenkin joku muu asia oli huonompi (liittyiköhän aortaan tms?), mikä johtui alentuneesta verenpaineesta, joten sydänlääkeannos puolitettiin. Todennäköisesti sillä annoksella sitten pärjäillään seuraavaan kontrolliiin asti (½-1v päästä). Muuten Nellin vointi on suht ok, ja muutaman viikon takaiset outoudet on pääosin ohi. Se osaa taas mm. istua ja odottaa ruokaansa nätisti. Saila-lääkärin mielestä Nellin rauhoittamisessa ei ole mitään erityisiä riskejä, joten yritetään nyt jossain välissä saada uutta aikaa granuloomakoepalaan ja hammasputsaukseen.

Minni kisaa parin viikon päästä Kokkolassa yhteensä neljä starttia. Tuomarit on hankalia ja osallistujiakin paljon, että tuskin mitään SERTiä lähdetään tavoittelemaan, mutta kunhan pidetään hauskaa. Syksymmällä sitten katsotaan valioitumiskisat jostain korvesta.