Sunnuntaina kisattiin taas Turussa Nellin kanssa ja tällä kertaa meni jo vähän paremmin kuin viimeksi. Ekalta radalta vitonen ja tokalta hylky. Vitonen oli aivan mun oma moka, menin alussa kahden esteen päähän vastaanottamaan Nelliä, mutta lähdin sitten liian nopeasti liikkumaan sivusuunnassa ja vedätin Nellin kakkoshypystä ohi. Onneksi sain sen kiepautettua vielä hypyn taakse, jotta se sai hypättyä sen oikeaan suuntaan. Loppurata meni hienosti, jopa todella vaikealta näyttänyt putkiansa muurin jälkeen selvitettiin vaivatta. :) Toisella radalla kepit oli sijoitettu niin, että niiden jälkeen ei ollut selkeästi seuraavaa estettä näkyvissä. Tiesin jo etukäteen, että tämä on Nellille vaikea, eikä se sitten malttanutkaan pujotella loppuun asti, vaan tuli toiseksi viimeisestä välistä pois. Tämän jälkeen en näköjään enää jaksanut ohjata kunnolla vaan Nelli sujahti hypyn ohi putkeen. Loppurata mentiin kuitenkin kunnialla loppuun asti. Videoitakin löytyy jälleen:

eka rata

toka rata

Viime viikolla jouduttiin jättämään molempien ohjatut treenit väliin, koska olin kipeä, mutta lauantaina mentiin navetalle omatoimitreeneihin. Minnin kanssa treenattiin avokulmaa kepeille, koska se on meille todella vaikea. Minni sujahtaa jostain syystä aina toiseen väliin, jos se tulee avokulmasta kepeille. Tein putki-kepit -asetelman, jossa putken suu osoitti suoraan keppien ekaan väliin, eli todella vaikea kulma Minnille. Eikä me oikein saatukaan yhtään onnistunutta suoritusta. Aina jouduin kiepauttamaan Minnin keppien päähän ja ottamaan suoremman linjan, jotta sain sen oikeaan väliin. Tätä täytyy treenailla tosi paljon vielä. Lisäksi rakensin pienen hyppyradan, jolla Jussi sai kokeilla Minnin ohjausta. Tosi hienosti meni ensikertalaiseksi. :)

Nellin kanssa treenattiin viime kisoissa pieleen menneitä kohtia, eli putkiansaa, takaaleikkausta puomilla + A:lla ja muutaman hypyn kautta täydestä vauhdista avokulmaa kepeille. Putkiansatreenit meni tosi hyvin, Nelli kuunteli aivan mahtavasti. Myös takaaleikkaukset meni hienosti ja jopa A:n kontakti maltettiin ottaa. Keppejä saikin sitten hieman hinkata, ehkä viidennellä kerralla sain sen menemään oikein kun sain hidastettua sen vauhtia vastaisella kädellä. Muut kerrat se rynnikin sitten vaan kepeistä suoraan läpi.

Tamskin kisat jää meiltä nyt väliin, kun ei kauheasti houkuttele lähteä maneesiin palelemaan koko päiväksi. Meillä on piakkoin muuttokin edessä, joten seuraavan kerran kisaillaan todennäköisesti vasta maaliskuun loppupuolella.