Nelli oli kyllä melko ressukka koko viikonlopun. Otsan rypistys Lauantaina aamulla halusi syödä vain ruohoa eikä ruokakaan maistunut, mutta ei kuitenkaan oksentanut. Päätin, että ei siirrytä ainakaan vielä nappularuokaan vaan koitetaan syödä muuten vähärasvaisesti. Nelli on nyt syönyt isoja annoksia yrjölän puuroa, raejuustoa ja seitiä. Yritetään saada sitä nyt myös vähän lihomaan. Perjantaina ja lauantaina se oli niin vaisu, että annoin sille muutamaan kertaan Tramalia, mutta sunnuntaina illalla onneksi oli jo melko normaali, joten jätetään kipulääke nyt pois.

Meillä on myös isäntäväki sairastellut viikonloppuna, joten Minnin kisat jouduttiin jättämään väliin lauantaina. Harmi juttu, mutta ei meistä kummastakaan ollut agilityohjaajaksi, sen verran paha flunssa iski molempiin. Itsekin olin ihan puolikuollut jo sen jälkeen kun vein koiria 20 min pissalenkille.

Huomenna sitten on edessä Minnin leikkaus, joten sitten saadaan toinenkin pikku potilas taloon. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja leikkaus saadaan tehtyä tähystämällä loppuun asti, jotta Minni toipuu nopeasti.