Siis oikeasti. Kolmosluokassa. Yllättynyt Tuplanolla! Eikä se triplakaan kaukana ollut. Nauru

Tänään kisattiin Orivedellä kolme agirataa Kari Jalosen tuomaroimana. Ekalla radalla ei oikeestaan ollut meille mitään ongelmakohtaa, joten se vaikutti jo etukäteenkin ihan mentävältä. Nellin vauhti ei tosin ollut ihan sitä, mitä se on yleensä ollut, joten ehkä siitäkin johtuen rata meni hienosti ja nolla napsahti. Sijoitus oli 4.

Toisella radalla oli kepit meille hankalasta avokulmasta. Nellin hitaudesta johtuen ehdin kuitenkin juoksemaan edellisellä esteellä sen verran sen edelle, että sain ohjattua sen pienen kaarroksen kautta suoremmalla linjalla kepeille, joten nekin meni hyvin. Loppusuoralla oli tosi mukavasti ihan suora putki, jonka jälkeen piti ehtiä ohjaamaan seuraavan hypyn jälkeen välistäveto. Eipä tässäkään mitään ongelmia, joten nolla tuli tästäkin ja sijoitus parani pari pykälää. Tultiin toisiksi heti Anun+Tuitun jälkeen eli päästiin jo toista kertaa palkintopallille kolmosissa.

Juuri kolmannen radan rataantutustumisen koittaessa alkoi sataa. Ja paljon. Jussi pisti Nellin radan reunalla olleen A-esteen alle suojaan, mutta silti sen ilme alkoi olla näkemisen arvoinen. Sade ja yleensä kastuminen on siis Nellille ykkös-inhokkijuttu. No, ajattelin vetää radan kuitenkin väkisin läpi sateesta huolimatta ja tsempata Nelliä oikein erityispaljon. Se tulikin sitten tosi reippaasti koko radan, kunnes toiseksi viimeisellä esteellä en jaksanut/viitsinyt/huomannut ohjata sitä pussiin kunnolla ja se juoksi siitä ohi. Pienen kaarroksen jälkeen sain sen kuitenkin pussiin ja päästiin onnellisesti maaliin. Tulokseksi vitonen ja sijoitus 8.

Harmillisen lähelle jäi triplanolla, mutta olihan tämä tuplakin ihan yli odotusten. Hymy Nellin hidastunut vauhti vaan hieman huolestuttaa. Hierojalla käytiin juuri maanantaina, eikä mitään jumeja ollut. Tiedä sitten jos sillä olisi vaikka vähän hormonit sekaisin, sillä Minni ja kenties Pimukin on juuri tekemässä juoksuja (ja Nelli mm. hyppelee niiden molempien selkään nykyään ihan päivittäin...). Täytyy tarkkailla tilannetta.

Olen ilmoittanut Nellin 17.5. Takkujen kisoihin ja tarkoitus olisi kisata myös sitä seuraavana viikonloppuna Tamskin kisoissa ainakin sunnuntaina.