Torstaina treenattiin Nellin kanssa tuttuun tapaan Eteläpuistossa. Otin ennen omaa vuoroa vähän TOKOa, ja yllättävän hyvin Nelli muisti alokasluokan liikkeitä, vaikka ei olla melkein kahteen vuoteen treenattu yhtään. :) Saattaapa olla, että ruvetaan syksyllä treenaamaan niitä taas enemmänkin jos saan aikaiseksi ilmoittautua johonkin TOKO-ryhmään. Siitä voisi olla hyötyä myös agilityn suhteen.

Treeneissä mentiin pari lyhyttä radanpätkää, muuten ihan OK, mutta keppien aloituksessa oli taas muutamaan otteeseen ongelmia. Tosin sinne mentiin aika vaikeassa avokulmassa, mitä Nelli ei oikein hyvin hanskaa muutenkaan. Lisäksi radalla oli muutama aika tiukka käännös, jotka meni kaikki turhan pitkiksi. Pitäisi saada Nelliä enemmän haltuun radan aikana ja olla itse enemmän ajoissa joka tilanteessa. Koira vaan sattuu olemaan sen verran nopeaa sorttia, ettei se aina oikein onnistu.

Lauantain kisoja tässä odotellaan jo innolla, kerrankin aikataulut oli tehty juuri meille sopiviksi; ensin mini1-luokan kaikki kisat ja heti perään mini2 kaikki kisat.