Eilen käytiin Minnin kanssa fysioterapeutilla. Etukäteen olin jo ihan varma, että fyssari löytää Minnin selkärangasta jonkun epämuodostuman tms. ja että meidän agilityura tyssää tähän. Ei Minni kuitenkaan ollut ollenkaan niin rikkinäinen kuin mitä kuvittelin. Hymy

Kirjoittelen tähän jotain kommentteja, mitä muistan. Minnihän pitää selkäänsä hieman köyryssä liikkeessä, mutta tämä johtuu todennäköisesti vain sen luisusta lantiosta, eli selässä ei välttämättä olekaan mitään rakenteellista vikaa. Hymy Lantio ja lanneranka tuntuivat liikkuvan hyvin, joten siellä ei ollut ongelmia ja fyssari arvioi, että on Minnin lonkat sitten mitä luokkaa hyvänsä, ne eivät aiheuta sille ongelmia. Rintarangasta sen sijaan löytyi jumikohta, jota Minni aristi. Vasemman puolen lihakset olivat selvästi kireämmät kuin oikealla puolella, joten täytyy nyt tätä koittaa tarkkailla jatkossa.

Ohjeeksi saatiin tehdä nyt parin kuukauden ajan erilaisia selän ojennus- ja venytysliikkeitä ja koittaa saada enemmän liikkuvuutta selkään. Sitten mennään uudestaan fyssarille katsomaan, onko tästä ollut mitään apua. Lisäksi fyssari suositteli meille hyppytekniikkakurssille osallistumista, ettei Minni ainakaan agilityradalla enää pahemmin jumittaisi itseään. Tämä on ollut itselläkin suunnitelmissa.

Niin ja punnitsin Minnin myös eilen, 8,6kg! On näköjään hieman tullut "kesäkiloja"... Nolostunut Vaihdoin vähän aikaa sitten Minnin ruoan samaan kuin mitä Nelli syö, ja näköjään täytyy vähän pienentää annosta. "Pahimmillaan" Minni painoi yli 9 kg silloin kun vielä käytiin näyttelyissä, että ei tuo vielä paha ole, mutta ei saisi kyllä yhtään enää nousta.