Eilen kisattiin Nellin kanssa kaksi rataa Takkujen kisoissa. Fiilikset oli hukassa, ohjaustaidot oli hukassa, mutta Nelli meni hienosti. Se ei kuitenkaan auttanut, vaan hyllytettiin molemmat radat. Itse kisasin aamulla Pimun kanssa, joten koko päivän kisapaikalla viettäneenä en ollut enää ihan parhaassa iskussa Nellin radoilla. Muutenkin olin ihan maxi-koiramoodissa, kun enhän mä ole edes treenannut muilla kuin Pimulla moneen viikkoon.

Fiilikset meni heti aamulla, kun Minni löytyi jostain syystä kodinhoitohuoneesta. Yleensähän Nelli ja Minni nukkuu olkkarin sohvalla tai välillä vierashuoneen sängyllä. Ihmettelin Minniä vähän aikaa, mutta aloin sitten pakkailemaan kisakamoja. Jussi huusi sitten makkarista, että Minni tärisee ja vinkuu ja niinhän se tekikin. Otsan rypistys Kopeloin sitä joka puolelta, mutta se ei aristanut mitään, tärisi vaan. Annoin sitten sille kipulääkettä ja nostin sängylle Jussin viereen nukkumaan, johon se rauhoittuikin hetken päästä. Sanoin Jussille, että jos se on tuollainen vielä myöhemminkin päivällä, niin vie sen saman tien päivystykseen. Kisapaikalle tihkui tietoja Minnin tilasta vähitellen ja koska tila ei tuntunut paranevan, noin klo 12 aikaan Jussi lähti viemään sitä lääkäriin. Juuri ennen Nellin ekaa rataa Minni oli kotiutunut lääkäristä ja diagnoosina selkävaivat. Mitään tarkaa kipukohtaa ei ollut löytynyt, mutta selkää se oli aristanut. Välilevyn pullistumaa eläinlääkäri oli hieman epäillyt. Nyt syödään kipulääkkeitä pari viikkoa ja pidetään Minni pakkolevossa. Saa nähdä tuleeko siitä enää agikoiraa, kun jatkuvasti on jotain vaivaa. Otsan rypistys Tänään se onneksi oli jo paljon pirteämpi ja yritti kovasti kielloista huolimatta juoksennella pihassa kun käytin sen tarpeilla.

Sitä ei nyt sitten tiedä, että liittykö tämä vaiva jotenkin aikaisempiin ontumisiin vai onko joku ihan muu? On tietty mahdollista, että sille on sattunutkin jotain. Koirat oli lauantaina keskenään kotona sen aikaa kun olin katsomassa kolmosten kisoja, eikä Jussikaan ollut kotona. Tosin lauantaina illalla käytiin melkein tunnin lenkki ja silloin se vielä köpötteli ihan normaalisti. Väkisinkin mielessä on jo sekin, että Minnin agiura oli nyt tässä. Otsan rypistys

Nellin olen ilmoittanut vielä ensi sunnuntain Valkeakosken kisoihin. Sen jälkeen tulee pidempi kisatauko sillekin.