Edellisten kisojen huippusuorituksen jälkeen palattiin normitahtiin, eli käytiin Nellin kanssa lauantaina Liedossa hyppimässä vääriä esteitä ja mokaamassa kepit. Kolmosille oli tarjolla kaksi agilityrataa ja yksi hyppäri. Tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen, joten radat oli oikein kivat ja meille sopivat ihanneajat. Ei kuitenkaan ohjaajan pää taaskaan kestänyt tehdä sitä tavoitteena ollutta tuplanollaa.

Ekalla agilityradalla Nelli varasti, mutta pääsin kuitenkin ihan ajoissa ohjaamaan sen kakkoshypylle ja siitä eteenpäin. Kepeille tultiin ihan helposta kulmasta, mutta jotenkin Nelli juoksi niistä ohi. Toisella yrityksellä onnasi hyvin ja matka jatkui. Radalla oli okseri vähän samantyylisesti kuin viime kesänä Lempäälän kisoissa, eli kohti "ei mitään". Lempäälässähän Nelli tiputti kun en ohjannut sitä kunnolla, joten nyt päätin ottaa sen oikein varman päälle ja varmistaa, että Nelli hyppää tarpeeksi pitkälle. Hyppäsihän se, mutta sitten jostain syystä en näyttänyt sille ajoissa mihin jatketaan ja Nelli hyppäsi okserin myös toiseen suuntaan. Nolostunut Hylly siis siitä.

Toinen rata oli samantyylinen kuin ensimmäinen, yksi vaikeampi putken väärään päähän vienti, mutta muuten oikein kiva rata. Hienoa nollaa tehtiin ihan loppuun asti, ja taas vaihteeksi aloin liian aikaisin ajattelemaan, että jee nolla tulee. Lopussa lopetin ohjaamisen ja Nelli irtosi yhdelle ylimääräiselle suoraan edessä näkyneelle hypylle. Siis ihan täysin oma moka taas.

Hyppärille ei ollut sitten enää mitään paineita kun tuplanollamahkut oli menetetty. Päätin mennä vaan ihan täysiä koko radan ilman turhia varmisteluja. Näin tehtiinkin, tosin Nelli jätti kepeillä viimeisen välin menemättä, joten jouduttiin ottamaan ne uudestaan alusta ja siinä kului aikaa. Muuten oli tosi hyvä rata. Tulokseksi 5 ja kauheesti yliaikaa.

Ilmoitan nyt molemmat 28.2. Tamskin kisoihin, jossa kolmosille yksi agilityrata. Minnikin kerkiää kerran treenaamaan ennen niitä kisoja, joten kai se riittää. Hymy