Harmillisen kylmät kelit on olleet viime aikoina. Viime viikolla oli taas Minnin treenit peruttu, saa nähdä miten käy tällä viikolla. Sen kanssa ei olla treenattu yli kuukauteen ja juoksutkin pukkaa merkkailuista päätellen ihan justiinsa päälle. Anaaliongelmista ollaan päästy onneksi eroon, perjantaina mennään vielä kontrollikäynnille eläinlääkäriin.

Nelli sentään pääsi viime viikolla osallistumaan valmennusryhmän treeneihin SDP-hallilla. Ei sielläkään kovin lämmin ollut, mutta kuitenkin hieman lämpimämpi kuin ulkona. Treenattiin nyt ensimmäistä kertaa Jari Harjun johdolla, joka tulee vetämään valmennusryhmälle treenit noin kerran kuussa. Rata oli kiva, vääntämistä ja täysiä juoksua. Kuulemma mä ohjaan Nelliä kuin maxi-koiraa. Yllättynyt (en edes tiennyt ylipäätään osaavani ohjata maxi-koiraa...) Nelliä pitäisi siis ohjata enemmän jaloilla kuin käsillä, eli viedä sitä paljon enemmän hypyille sinne/tänne -heittojen sijaan. Muutamaa kohtaa kellotettiin, ja kyllä täytyy myöntää, että nopeammin se meni kun itse saatoin sen kunnolla joka esteelle. Nyt vaan jalat töihin!

Lauantaina on luvassa valmennusryhmälle Maria Aaltosen vetämät treenit, jonne sain Minninkin ujutettua mukaan. Nellin ilmoitin 7.2. Tamskin kisoihin, Minni saa nyt huilata juoksuja odotellessa.

Menestystäkin on tullut, Nelli tuli yllättäen kolmanneksi Tamskin vuoden 2009 mini-agilitykoirakisassa heti huippukoirien (Inka ja Tuittu) jälkeen! Todella mahtava suoritus pikkuiselta. Toivottavasti saadaan vielä tämäkin vuosi kisata ihan täysillä.