Eilen käytiin tekemässä viimeistelytreeniä kisoja varten. Ensin pikku pätkiä ja sitten pidempi rata. Jussi meni molempien kanssa, sillä itse olin sen verran flunssainen, että en pystynyt treenaamaan.

Ensin meni Minni. Muuten oikein mukavasti, mutta sen kanssa täytyy kyllä muistaa koko ajan ohjata ja juosta. Jos vähänkin jää seisoskelemaan, niin Minnikin hidastuu saman tien. Sitä myös täytyy kannustaa sanallisesti ja sanoa käskyt joka esteelle, muuten se menee epävarmaksi. Nellin kanssa Jussi sai juosta oikein kunnolla, vitsi kun se painaa niin innolla ja lujaa! Hymy Puomin ja keinun kontakteille malttoi pysähtyä silti, joten toivottavasti ne saadaan onnistumaan kisoissakin.

Treenien jälkeen loppulenkillä Minni alkoi taas vähän konkata, mutta tällä kertaa takapäätä. Ilmeisesti se johtui kuitenkin vain lumikököistä, jotka tarttui tassunpohjiin, sillä loppulenkistä se kulki jo paljon paremmin. Täytyy tarkkailla sitä nyt vielä, mutta ihan kunnossa se vaikutti olevan.

Kisoissa ei sen kummempia tavoitteita ole ainakaan Nellin kohdalla, mennään vaan pitämään hauskaa. Minni osalta testailaan, miten se kestää kisapäivän ja katsellaan sitten sopivia "valioitumiskisoja" jos kaikki sujuu hyvin.