Juhannuksena käytiin hakemassa Tuorlasta Nellille kasa hyllyjä. Toisin kuin kuvittelin, päästiin starttamaan joka rata, eikä tarvinnut lähteä varaslähdön takia pois. Olin ihan asennoitunut lähtemään saman tien radalta, mutta siellähän se möykkäri istua nökötti kiltisti joka startissa. Yllättynyt Tuomareina Rantamäki-Lahtinen, Savioja ja Räsänen. Ainoastaan Räsäsen radoilla oli hieman hankalia kieputuksia, mutta ihan mentävissä kaikki radat oli. Tuli tehtyä ihan ihmeellisiä ohjausmokia, jotka luultavasti johtuu siitä, että kisasin samoina päivinä myös Pimun kanssa. Jotenkin jäi Pimu-moodi päälle, enkä saattanut Nelliä tarpeeksi pitkälle esteillä.

Perjantaina startattiin Räsäsen agiradalle ja Saviojan hyppärille. Räsäsen radalla hyllytettiin kepeille, josta tuli kolme kieltoa. Tein taas perinteisen mokan ja menin sörkkimään liian lähelle avokulmaan. Koskahan sitä oppisi antamaan tilaa koiralle hakea ne ihan itse. Puomin kontaktille jäi tosi kiltisti, jipii. Hyppärillä rysäytin Nellin päin tokaa siivekettä. Olin siinä tekemässä pakkovalssia ja ilmeisesti käänsin liian myöhään, eikä Nelli nähnyt hyppyä ajoissa. Lopussa tultiin vielä yhdestä takaakierto-hypystä ohi, kun menin liian aikaisin pois alta (eli tein pimu-ohjauksen).

Lauantaina vuorossa Rantamäki-Lahtisen ja Räsäsen agiradat. Eka rata loppui lyhyeen. Toisena esteenä puomi, josta hirmuinen loikka, joten mentiin pois. Ärsyttävää!! Olisin niin halunnut mennä tämän radan, mutta ei auta. Räsäsen radalla jäätiin alkukieputuksiin, jossa taas lähdin takaakierrossa liian aikaisin pois alta (pimu-ohjaus) ja Nelli ei lähtenytkään kiertämään->kielto. Puomille hiljensi, mutta ei varsinaisesti pysähtynyt. Jatkoin kuitenkin, vaikka fiksuinta olisi ollut tulla pois. Muurin jälkeisen hypyltä vedin Nellin omalla liikkeellä ohi, kun kuvittelin, että kyllä se sieltä tulee ihan ohjaamatta kun juoksee vaan (pimu-ohjaus). Loppu hienosti ja pääsin vähän kokeilemaan riskillä kaikkea.

Saa nähdä kuinka sekaisin ohjaukset menee Kokkolassa, jossa saan kolme päivää kisata vuorotellen Pimun ja Nellin kanssa.