Viikonlopun Lappeenrannan reissun jäljiltä on koirista löytynyt käsittämättömästi punkkeja. Tai no alle kymmenen kuitenkin, mutta koskaan aikaisemmin ei kummassakaan ole ollut punkin punkkia. Sunnuntai-iltana yritin pitää kunnollisen punkkitarkastuksen, mutta silti vielä maanantaina kun oltiin hierojalla, hieroja löysi Nellin selästä yhden. Ja kun vielä eilenkin löytyi molemmista, niin epäilen, että Lappeenrannan punkit ovat pesiytyneet mun autoon tai jotain...

Minnillä oli normaalit tiistaitreenit, jotka sujui ihan kohtuullisesti. Hieman olisin kaivannut lisää vauhtia ja takaaleikkausyritykset epäonnistui taas aivan kokonaan. Se ei vieläkään kestä yhtään, että mä meen sen taakse häröilemään, no onneksi tuommoiset kohdat pystyy yleensä jotenkin vetämään valssilla, ainakin tällä treeniradalla. Semmoinen ilouutinen kuultiin, että saadaan Minnin kanssa jatkaa tässä Teron treeniryhmässä myös talvella, jippii. :)

Seuraavat kisat on nyt päätetty, 30.8. Orivesi, 6.9. Hämeenlinna, 7.9. Helsinki. Sen jälkeen 10.9. Nelli menee sterilointiin ja todennäköisesti Minnikin aloittaa juoksut, joten luvassa treeni/kisataukoa. Vielä on siis mahkut nostaa Nelli kolmosiin ennen leikkausta. :)