Minnin kisat Hyvinkäällä ei kirjaimellisesti menneet ihan putkeen, kohdattiin suuria putkiongelmia. Yllättynyt Hyvinkään kisapaikan putket oli tosi tummat ja ilmeisesti tästä johtuen Minni ei oikein tykännyt mennä niihin. Lisäksi Minni oli selvästi hermostuneen oloinen ja tajusin, että eihän sen kanssa olla taidettu koskaan vielä olla yksin kisareissulla. Aina ennen on ollut Nelli mukana.

Ekalla agilityradalla tulokseksi tuli 10 + reilu 8s yliaikaa, mutta saatiin siis tulos kuitenkin! Minni aloitti vauhdikkaasti, mutta kepeillä jätti viimeisen välin menemättä, korjasin sen siinä paikalla ja jatkettiin matkaa. Seuraavana mentiin ensimmäistä kertaa putkeen, mutta Minnipä tulikin sieltä samantien pois. Toisella yrittämällä meni putken läpi, mutta toooodella hitaasti. Loppurata meni ihan kivasti, mutta toisenkin putken meneminen kesti ja kesti.

Toinen rata oli hyppyrata ja sekin alkoi vauhdilla, mutta putkesta Minni tuli taas samantien pois. Toisellakaan kerralla se ei suostunut menemään putkea, kolmannella kerralla sain sen kauhean kannustuksen voimalla menemään läpi. Seuraavana oli kepit vaikeasta kulmasta ja siinä tuli aloituksessa virhe, joten siitä kolmas kielto -> hylly. Loppuradalla tippui vielä yksi rima, mutta muuten ihan OK.

Nyt pidetään taas taukoa Minnin kanssa, juoksutkin saattaa olla kohta tuloillaan. Koitetaan saada Nelli pian kolmosiin, jotta saadaan se mukaan samoihin kisoihin, ja sitten jatketaan kisailuja. Nelli koittaa taas nousua ensi sunnuntaina Tamskin kisoissa. Hymy