Sunnuntain kisoista jäi käteen 3 x hylky, mutta silti ihan hyvä mieli ainakin Minnin suoritusten osalta.

Nellin rata hyllytettiin heti neljännellä esteellä, en ottanut sitä kunnolla haltuun, joten se karkasi putkeen hypyn sijaan. Loppurataa mentiin huvikseen vähän aikaa kepeille asti, jotka otettiin uusiksi ja sitten mentiin suoraan pois radalta. Aika turha reissu siis jälleen kerran.

Minnin eka rata hyllytettiin myös neljännellä esteellä. :) Jotenkin ihan käsittämättömästi onnistuin pilaamaan helpon välistävetokohdan, jota kaiken lisäksi treenailtiin ennen rataa lämppäriesteillä, ja Minni hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Loppurata meni sitten tietysti vauhdikkaasti ja virheittä loppuun asti. Voi voi, mutta Minni oli kyllä tosi hyvä ja meno oli iloista. Toinen rata hyllytettiin myös hyppäämällä yksi este väärään suuntaan, mikä johtui siitä, että en ehtinyt valssaamaan ajoissa (jalat ei vaan kulkeneet tarpeeksi nopeasti, seliseli). Lisäksi tippui yksi rima ja kepit jouduttiin aloittamaan kerran alusta uudelleen. Iloista oli meno myös tällä radalla, joten täytyy olla vain tyytyväinen Minniin. Kyllä nuo kolmosten radat tuntuu välillä hieman vaikeilta, varsinkin keppikulmat, mutta totutellaan niihin tässä pikkuhiljaa, eipä meillä mikään kiire vielä ole.

Ilmoitin Nellin 1.2. TSAUn kisoihin, siellä on kaksi agilityrataa. Minnin kanssa jatketaan kisailua varmaan vasta Tamskin kisoissa 22.2., odotellaan edelleen, että Nellikin nousee kolmosiin ja aletaan sitten vasta kisaamaan ahkerammin.