Eilen vietettiin pitkä päivä Vantaalla magneettikuvauksessa ja nyt odotellaan jännityksellä tuloksia. Tällä kertaa Nelli ja Minni heräili rauhoituksesta aika hyvin ja molemmat pääsi ainakin joten kuten kävelemään omin jaloin pois klinikalta, mutta koko loppupäivä nukuttiin. Toivottavasti tämä oli nyt viimeinen kerta kun niitä tarvitsee enää rauhoittaa. En ainakaan itse enää keksi mitä niistä vielä voisi kuvata. Nauru Rauhoituksesta johtuen meidän kisatauko jatkuu vielä jonkin aikaa.

Pääsiäisen jälkeen ei olla siis kisattu ollenkaan, mutta treeneissä sentään käyty kuitenkin. Toukokuun alussa tehdään sellainen muutos, että Jussi alkaa ohjaamaan Minniä treeneissä. Mä kisaan sen kanssa vielä Nokialla 30.5. ja Takkujen iltakisoissa 3.6. ennen SM-kisojen ilmoittautumisajan umpeutumista (ja myös SM-kisoissa jos tupla tulee). Muuten Jussi saa kisata sen kanssa koko kesän ja mä keskityn Nelliin ja Pimuun. Ihan mukavaa vaihtelua varmasti Minnillekin.

Nellin kanssa päästään vielä hyvään oppiin ennen SM-kisoja, kun Niina-Liina Linna ja Anja Lehtiö tulee kouluttamaan valmennusryhmäläisiä. Harjun kerran kuussa vetämät treenit jatkuu myös vielä.