Oriveden kisat meni oikein mainiosti. Jussi kisasi ensimmäistä kertaa virallisissa Minnin kanssa ja tosi upeasti kisasikin. Itse jännitin tällä kertaa vain katsomon puolella. Tuomarina kolmosilla oli Marjo Heino ja radat vaikutti taas oikein kivoilta ja sujuvilta. Olisin kyllä niin halunnut itsekin päästä sinne juoksemaan. Kolmosille olisi ollut tarjolla kolme rataa, mutta Minni osallistui vain B- ja C-kisaan.

Ensimmäinen rata oli agilityrata, josta tuli heti upeasti nolla! Jussi varmisteli ihan selvästi koko radan ajan, eikä vedättänyt juuri yhtään. Kuitenkin Minni teki hienon ajan, jolla pääsi kolmannelle sijalle. Harmillisesti SERT jäi vain parin kymmenyksen päähän. Silti tosi hieno suoritus! Hymy Otin radan myös videolle, joka löytyy täältä: Zoomasin vaan sen verran paljon, että siitä tuli hieman epäselvä.

Toinen rata oli hyppäri, jossa alku oli hieman mielenkiintoinen. Rata meni muuten myös hienosti, mutta harmillisesti Minni sujahti keppien aloituksen väärin, joten se piti korjata. Tässä kului aikaa ja lisäksi tuli muutamia pitkiä kaarroksia, joten hieman tuli yliaikaa. Tulos 8,24 ja sijoitus 9. Tämä on myös videolla täällä:

Minni on kyllä aivan loistavassa iskussa tällä hetkellä! Harmi vaan, että juoksut tulee varmaan ihan justiinsa, mutta toivottavasti ehditään sen kanssa vielä cavamestaruuksiinkin. Sen jälkeen molemmat pitää ainakin kuukauden kisatauon, syyskuussa on Pimulle luvassa toko-kisoja, joten agility jää vähemmälle.