Nelli kisasi eilen Janakkalassa kaksi agirataa. Tuomarina Ritva Herrala, joten radat oli kivat juoksupätkät ilman turhaa vääntämistä. Lähdin radoille rennolla fiiliksellä ja vain pitämään hauskaa Nellin kanssa. Me ei enää keräillä mitään SM-nollia eikä meillä muutenkaan ole enää mitään tavoitteita, joten kisataan vaan sen takia kun se on niin kivaa.

Ekalla radalla vedin ihan alussa Nellin A:sta ohi. En käskyttänyt kunnolla, joten se vaan tuli perässä. Tosi harmillinen moka, sillä se oli ainoa koko radalla ja me mentiin lujaa! Virheen korjaukseen kului aika kauan, koska tehtiin toosi pitkä ylimääräinen lenkki, joten ei saatu vertailukelpoista aikaa, mutta epäilen, että kolmen kärkeen olis nollalla päästy.

Toinen rata oli melkein eka toiseen suuntaan ja vitsi kun juostiin taas lujaa. Toiseksi nopein aika koko luokassa, mutta en käskyttänyt kontakteilla mitään, joten ne roiskaistiin ja tulokseksi kymppi. Silti oon tosi tyytyväinen Nelliin, se oli hieno rata. Etenemä 4,14 m/s. Video löytyy täältä:

Ilmoitin Nellin seuraavaksi Takkujen kisoihin 14.8. Siellä päästään hyppärillekin, kivaa! Minni huilailee varmaan elokuun ajan ja katsellaan sitten mitä sen kanssa tehdään vai päästetäänkö se jo eläkkeelle.