Lauantaina kisattiin Hyvinkäällä yömyöhään, eikä ollut ihan turha reissu. Kuudesta startista viimeinen vihdoin onnistui ja Minnille saatiin ensimmäinen nollatulos tälle vuodelle. Hymy Tuomarina toimi Salme Mujunen, joten radat oli vähintäänkin mielenkiintoisia sisältäen paljon putkia, joista osa täysin suoria. Sai siis ihan tosissaan pistää tossua toisen eteen, jotta pysyi mukana vauhdissa.

Ensimmäinen rata oli ihan perusvääntöä loppusuoralle asti, jossa parin hypyn kautta kaksi suoraa putkea ja loppuhyppy. Kepeille mentiin meille vaikeasta kulmasta ja sen onnistuinkin mokaamaan taas molempien koirien kanssa. Nelli meni toisella yrittämällä, mutta harhautui A:n jälkeen ylimääräiseen putkeen ja lopetettiin rata siihen. Minni meni kepit vasta kolmannella yrittämällä ja loppurata ihan mukavasti, jopa musta putki meni tällä kertaa ihan sujuvasti. Loppusuoralla se vielä teki ylimääräisen pyörähdyksen putkien välissä, kun se jäi odottelemaan mua.

Toinen rata oli sama kuin ensimmäinen, mutta toiseen suuntaan. Alussa siis mukavasti hyppy ja kaksi suoraa putkea. Tässä koeteltiin lähdössä pysymistä, joten otin Nellin kanssa lämppäriesteillä muutaman lähtötreenin ennen rataa. Tästä oli yllättäen apua, ja Nelli pysyi lähdössä hienosti ja ehdin hyviin asemiin tulevaa kilpajuoksua varten. Rata meni hienosti puoleen väliin asti, kunnes tultiin keinulle, jossa en ohjannut kunnolla ja Nelli tipahti ylösmenolta. Uudella yrityksellä onnistui, mutta keppien alotuksesta taas toinen vitonen. Kuitenkin se meni kepit sitten loppuun asti tosi hienosti, vaikka ne osoitti suoraan päin seinää. Yleensähän se on jättänyt niitä kesken jos ei selvästi näy mitään estettä edessä päin. Maaliin päästiin siis kympillä. Minnin kanssa mokattiin tämä rata heti alussa putkien jälkeen, kun en ohjannut sitä kunnolla seuraavalle hypylle ja se ehti hypätä sen väärin päin. Lopetettiin rata siihen.

Kolmas rata oli sitten erilainen kuin kaksi edellistä ja etukäteen vaikutti siltä, että tästä voisi jopa nollan saada tehtyäkin. Kepeille tultiin taas hankalasti, ja molempien koirien kanssa tuli vähän ylimääräistä kaarrosta ennen keppejä, mutta siitä ei kuitenkaan tullut kieltoa. Nelli otti kuitenkin kepeiltä vitosen ja lopussa juoksi putkesta ohi, joten hyllytettiin. Minni meni tosi kivasti ja vauhdilla ja loppusuoran viime hetkien pelastusten kautta päästiin nollalla maaliin! Jonkin verran tuli ylimääräistä lenkuraa, joten aika ei ollut kovin hyvä, mutta ihanneaikaan ehdittiin kuitenkin. Hyvä Minni!

Todennäköisesti kisataan tänä vuonna vielä Seinäjoella joulukuun alussa. Näiden kisojen jälkeen on taas ihan hyvät fiilikset Minninkin suhteen, kun saatiin yli vuoden kestänyt nollaton putki vihdoin katkeamaan.