Voi Nelliä. Eilen kisattiin Tamskin kisoissa kaksi starttia ja olipahan tahmeaa menoa. Tuomarina oli Allan Mattsson enkä kyllä tykännyt radoista kovinkaan paljoa.

Eka rata hyllytettiin heti neloshypylle, joka oli takaakierto, mutta Nelli tulikin mun seläntakaa ja hyppäsi hypyn suoraan. Siis varsin alkeellinen moka. Loppurata oli hirmuista räpellystä, Nelli meni vaan sinnikkäästi mm. keppien kakkosväliin ennen kuin ehkä viidennellä yrityksellä osasi oikein. Puomin kontaktille sentään pysähtyi ihan oikeasti! Oho! No, tällä radalla tuli vain yksi ihanneaikainen nolla, että olishan se palkintopallisijakin ollut ihan kiva. Ensin pitäisi vaan osata tehdä se nolla.

Toisella radalla päätin runnoa nollan väkisin ja melkein onnasi. Päästin rata ihan hyvin muuten, mutta yksi valssi oli sen verran myöhässä, että rima tuli alas. Puomille Nelli pysähtyi taas, joten jotain on tainnut mennä jakeluun sen pieneen päähän vihdoin ja viimein.

Se olis sitten vajaa pari viikkoa SM-kisoihin. Lauantaina päästään vielä Niinun koulutukseen, se olkoon sitten "viimeinen voitelu". SM-kisoissa meillä on tavoitteena olla paras Tamskin minikoira ja paras cavalier. Melko kova tavoite, mutta lähdetään nyt aluksi tekemään se nolla ainakin karsintaradalla.