Maanantaina Nelli pääsi mun kanssa Hannan treeneihin, joissa käyn Pimun kanssa. Pimulla kun on juoksut juuri pahimmillaan, enkä muutenkaan usko, että se toimisi juoksuhousut jalassa kovinkaan hyvin agikentällä. Olipahan rentouttavaa mennä Nellin kanssa ja pääsin kerrankin Hannan radan loppuun asti. Nauru Pimun kanssa kun aina juututaan johonkin kohtaan. Nelli meni tosi lujaa ja suurella innolla! Tuntuu ihan hullulta pitää sitä eläkkeellä. Viime aikoina se on voinut hyvin, kaikenlaiset rapsuttelut ja kaluamiset on loppuneet ihan kokonaan ja Nelli on ollut oma leikkisä itsensä.

Minni treenaili eilen Jussin kanssa SDP:llä ennen mun koulutusvuoroa. Rimat oli 25cm, eikä mitään ongelmia niiden kanssa. Lujaa mentiin muuten, mutta kepit oli tosi hitaat. Ikään kuin Minni varoisi niillä itseään, joten voi olla, että jotain jumia sillä on taas selässä. Pitää ottaa lämpokaurapussi taas käyttöön ja myöskin yrittää muistaa tehdä kylkien namivenytyksiä säännöllisemmin. Minnillä pitäisi myös juoksut alkaa pian ja perinteisesti se on vetänyt itsensä jumiin aina ennen juoksuja.

Tässä kuussa koirat pääsee taas Tanja Kotin käsittelyyn, joten katsotaan mitä mieltä hän on ja suunnitellaan mahdollisia treenejä/kisoja sitten vähän tarkemmin. Nellin suhteen nyt ainakin näyttää hyvältä, mutta Minni on edelleen melkoinen kysymysmerkki.