Alkuvuodesta näytti jo siltä, että päästään hyvään treenirytmiin ja pian kisoihinkin, mutta vähän tuli taas takapakkia. Olin jo ilmoittanut molemmat Liedon kisoihin tammikuun lopussa, mutta ei päästykään kisaamaan. Minni aloitti juoksun viikkoa ennen kisoja ja Nelli meni pari päivää Tanjan hoidon jälkeen niin jäykäksi, että annoin sille kipulääkettä. Itse tosin pääsin liitämään Liedossa Pimun lisäksi yllättäen myös viime vuoden cavamestari Casperin kanssa. Eka rata meni hieman tuntuman hakemiseen (pari kieltoa), mutta toisella ja kolmannella radalla tehtiin puhtaat radat. Toisella radalla tosin keinu vei useita sekunteja, joten ihan ei ehditty ihanneaikaan. Olipahan ihanaa liitää osaavan pikkukoiran kanssa. Hymy

Käytiin tosiaan Tanjalla tammikuun puolessa välissä ja ihan mukavassa kunnossa molemmat oli. Sisäelimet oli paikoillaan ja kunnossa, rangassa oli molemmilla vähän kireyttä, jota hoidettiin. Nellille hoito otti tällä kertaa sen verran koville, että pari päivää sen jälkeen se oli vähän aikaa ihan jäykkä, mutta normalisoitui nopeasti. Ainakaan mitään muuta syytä jäykkyyteen en keksinyt, joten oletan sen johtuneen hoidosta. Kunhan Minnin juoksu (ja kovemmat pakkaset) loppuu, täytyy alkaa taas treenata ja suunnitella myös seuraavia kisoja.

Nelli tuli muuten kolmatta kertaa peräkkäin Tamskin vuoden miniagilitykoira-kisassa kolmanneksi. Pahasti epäilen, että tänä vuonna ei enää saada sen vertaa tuloksia kasaan, että pärjättäisiin tässä kisassa.