Torstaina kisattiin Nellin kanssa Tampereella Takkujen kisoissa agi- ja hyppyradoilla. Keli oli mitä mahtavin, lämpötila +6 yhdistettynä vesisateeseen aiheutti hieman epämiellyttävän olotilan sekä ohjaajalle että koiralle. No, lähdettiin kuitenkin yrittämään, vaikka luovuttaminen kävi kyllä mielessä kun kisapaikalle saavuttiin.

Agirata oli mukavan helppo. Lähdettiin liikkeelle vauhdikkaasti lentävällä lähdöllä, sillä Nelli ei todellakaan suostunut istumaan märkään maahan ja oli muutenkin kyrsiintyneen oloinen vesisateesta. Ajattelin, että näin saan siihen edes vähän enemmän intoa. Ja intoa löytyikin säätilaan nähden ihan kivasti. Olihan se hidas, mutta kuitenkin päästiin kolmisen sekuntia alle ihanneajan ja puhdas rata, joten saavutettiin meidän kuudes nolla kolmosissa. Hymy Sijoitus oli neljäs, joten todella tyytyväinen täytyy pikkuiseen olla.

Ratojen välissä tehtiin vain pienet jäähdyttely- ja lämmittelylenkit, muuten istuskeltiin Nellin kanssa vaan autossa, en viitsinyt kiusata sitä vesisateella yhtään ylimäääräistä. Hyppyradan rataantutustumisessa pystyin hädin tuskin liikkumaan, sen verran jäässä olin, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. Lähdössä jouduin jättämään Nellin seisomaan ekan esteen (ja kauhean vesilätäkön) taakse, sillä oli pakko saada edes hieman etumatkaa. Hienosti se pysyi näinkin ja lähti ihan kohtuullisella innolla matkaan. Puolessa välissä rataa en kuitenkaan jaksanut ohjata kunnolla ja Nelli sujahti mun selän takana yhden ylimääräisen putken, joten hyllytettiin tämä rata. Eipä se haitannut, loppurata mentiin puhtaasti maaliin, joten tyytyväinen täytyy tähänkin saderataan olla. Sitten lähdettiinkin äkkiä vaan kotiin lämmittelemään.

Lauantaina mennään hakemaan lisäoppia Anna Oreniuksen koulutuksessa ja sunnuntaina kisataan Tampereella Ylökin kisoissa. Tämän jälkeen tuleekin ansaittu kisatauko agirotuun asti. Minni aloitti nimittäin vihdoin ja viimein juoksunsa, joten ilmoittauduttiin agirodun joukkuekisaan Kaisan (Casper+Oliver) kanssa. Siitä tuleekin varmaan mielenkiintoista sähellystä, kaksi ohjaajaa ja neljä koiraa. Nauru