Minni urakoi pääsiäisenä yhteensä neljä starttia Liedossa. Nelli ei kisannut, sillä se on edelleen ollut hieman huonovointinen aina välillä. Lisäksi Jussi kävi reilu viikko sitten Minnin kanssa Ville Pirisjoen koulutuksessa hakemassa vähän lisäoppia ja hienosti sujui sielläkin.

Lauantaina kisattiin TSAUlla kaksi rataa, Anne Saviojan hyppäri ja Jarmo Jämsän agirata. Hyppärillä aloitettiin ja Jussi päätti kokeilla yhteislähtöä. Harmillisesti Minni ei vaan ollut yhtään varautunut tällaiseen ja tuli ekasta esteestä ohi. Rata jatkui kuitenkin oikein mallikkaasti melkein loppuun asti, jossa Minni livahti selän taa ja väärälle hypylle. Jämsän agiradalla tehtiin nollaa melkein loppuun asti, jossa Jussi ei varmistanut puomin kontaktia ja Minni loikkasi. Hiekkapohja verotti Minnin vauhtia vielä sen verran, että yliaikaa tuli pari sekuntia. SERT olisi napsahtanut alle kolme sekuntia lujemmalla vauhdilla (ja onnistuneella kontaktilla). Pienestä jäi kiinni.

Sunnuntaina jatkettiin ATT:lla kahden agiradan verran. Tuomarina Marjo Heino, joten kiemuraiset radat oli tiedossa. Ekalla radalla tehtiin taas yhteislähtö, joka onnasi nyt hyvin. Harmillisesti Jussi vaan veti Minnin ohi ennen A:ta olevalta hypyltä, joten siitä hyl koska ei jäänyt korjaamaan. Tokalla radalla Minni oli vähän tahmeampi, eikä mennyt niin lujaa. Taas tuli pieni moka kun Jussi ennakoi valssia ja aiheutti kiellon hypyltä. Muuten rata meni ihan ok, mutta taas tuli yliaikaa.

Nelli ei ollut tällä kertaa ollenkaan mukana kisapaikoilla, joten se vaikutti selvästi Minnin mielialaan. Muistan, että oon ennenkin huomannut, että Nelli saa vauhkoamisellaan Minniinkin sopivasti draivia, joten seuraaviin kisoihin (14.4. lauantaina) otetaan pikku mölyapina turistiksi mukaan. Nauru Sen jälkeen Minni jääkin sterilointitauolle.

Nellin kisat on varmaan kisattu, ellei sen huonovointisuuteen sitten löydetä jotain parannettavissa olevaa syytä. Ensi viikolla mennään lääkäriin.