Nimittäin Nellin kolmas nousunolla ja samalla myös luokkavoitto. Hymy Tänään käväistiin koko porukalla Turussa ATT:n kisoissa, jossa tämä ihmetapahtuma eli kolmosluokkaan nousu sattui. Oltiin ilmoittauduttu kahdelle agilityradalle, mutta Nelli nappasi heti ekalta radalta hienon nollavoiton, joten päästiin lähtemään saman tien kotimatkalle. Pimu ja Minni oli siis myös mukana tsemppaamassa, täytyy nyt näköjään alkaa roudata Pimua joka kisoissa mukana jos kerran näin hyvin menee.

Tuomarina oli Johanna Nyberg ja rata oli ihan kivantuntuinen ja helpohko. Pari putkiansaa, mutta eipä niissäkään mitään ongelmia tullut. Nelli pysyi lähdössä ihan täydellisesti eikä muutenkaan häröillyt yhtään mitään omiaan vaan meni just sinne mihin näytin. Aivan loistava rata siis.  Itsellä vaan meinasi kunto pettää jo puolessa välissä ja jouduin parilla esteellä vaan huitomaan Nelliä oikeaan suuntaan kun en enää saanut sanottua mitään käskyjä.Nauru Ihanneaika alittui reilut 11 sekuntia, joten vauhtikin oli jälleen kohdallaan. Toiseksi tullut Turo-cavalier hävisi meille muutaman sekunnin.

Tässä tämän päivän mestari-Nelli

1239641247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Parin viikon päästä kisailut jatkuu Hämeenlinnassa, vihdoin ja viimein saan taas molemmat koirat samaan luokkaan! Ehkäpä se Minnikin siitä taas reipastuu kun "isosisko" tulee samoihin kisoihin.