Nyt jo melkein naurattaa mun ja Nellin suoritukset Kokkolan KLAGissa viikonloppuna. Nauru Tulipahan epäonnistunutta kontaktitreeniä koko rahan edestä. Ei siis saatu yhtäkään agirataa tehtyä ilman puomiloikkaa, jonka jälkeen poistuin radalta. Melko säälittävää... Ärsytti ihan huolella lähteä kesken pois radalta neljällä radalla, mutta en vaan kestänyt niitä loikkia. Yhdellä radalla se loikkasi keinunkin, mitä se ei ole koskaan tehnyt, joten kontaktit on nyt ihan hukassa. Ennen karsintoja ehkä täytyy vähän treenata.

Tuomareina oli Jarmo Jämsä, Pertti Siimes ja hyppärillä Vesa Sivonen. Agiradat oli jokseenkin kinkkisiä ja ajat tiukat. Hyppäri oli ihana juoksupätkä ja siihen oli hyvä päättää kisat, sillä sain tehtyä molemmille nollat! Minnikin siis pääsi pitkästä aikaa liitämään. Hymy Kisasin sillä lauantaina yhden agiradan (yksi hyppy väärinpäin->hyl) ja sunnuntaina hyppärin. Jussi seurasi silmä kovana radanreunalla sen menoa, ja olin käskenyt sen huutaa mulle heti, jos Minni tulee huononnäköisesti. Huoli oli turha, sillä Minni liiti lujaa! Hyppärille saatiin etenemäksi jopa 4,26 m/s. Nelli meni vieläkin kovempaa etenemällä 4,59 m/s, mutta sitä uskalsin vedättää enemmän kuin Minniä. Sijoitukset Nellillä 5. ja Minnillä 11.

Lisäksi sain koittaa Taika-shelttiä lauantain ekalla agiradalla ja vedettiin sen kanssa hieno nolla! Jouduin tosin ohjaamaan aika varovaisesti, koska tuntui, että se liikkuu ihan ajatuksen voimalla ja sinkoaa esteille pienimmästäkin liikkeestä. Oli kyllä niin ihanaa ohjata sitä. <3

Karsintoihin on reilu viikko ja nyt hieman jo kaduttaa, että tuli ilmoitettua Nelli sinne. No, mennään nyt katsomaan mitä siitä tulee. Hyppärillä ainakin painetaan täysiä. Cavamestaruudet on jo siitä viikon päästä, joten siellä pitää ainakin olla iskussa.