Eilen kisattiin kaksi starttia Tamskin kisoissa ja yllättäen Nelli voitti ekan kisan. Yllättynyt Nellille napsahti näin siis myös ensimmäinen SERT ja AVA-kello käynnistyi. Toinen rata ei mennyt niin hyvin, olin ihan liian fiiliksissä vielä voitosta, enkä malttanut keskittyä kunnolla, joten hyllytettiin. Tuomarina toimi Kari Jalonen ja radat oli muuten mukavat, mutta kepit oli ärsyttävästi poikittain molemmilla radoilla, joten siinä joutui vähän säätämään.

Ensimmäiselle radalle me startattiin ihan loppupäässä. Koko odotteluajan Nelli imuroi antaumuksella hevosenpaskaa maneesista, ja jouduin sitä koko ajan komentamaan. Radalle startattiin sitten koko naama ihan ruskeana. Nauru Nelli pysyi tosi hyvin lähdössä ja päästiin hyvin liikkeelle. Puomille asti rata meni oikeastaan tosi hyvin, yksi vähän pidempi kaarros tuli juuri ennen puomia. Puomin alastulossa karjasin jotain epämäääräistä ja Nelli hiljensi sopivasti kontaktille. Sitten jatkettiin hyppy, pituus ja tultiin kepeille 90 asteen avokulmasta. Otin aloituksen varman päälle, Nelli kunnolla haltuun keppien päässä ja sitten vasta lähdettiin pujottelemaan. En uskaltanut tulla täydestä vauhdista, kun kulma oli niin paha. Kepeiltä piti kääntyä tiukasti vasemmalle. Otin sen verran etumatkaa, että ehdin keppien päähän ennen Nelliä ja sitten vaan aloin huitomaan sitä A:lle. Tässä kului aikaa, kun olin myöhässä, joten päätin vetää lopun ihan täysiä. A:lta vedätin Nellin alas ja jätin kontaktin herran haltuun. Nauru Sitten vielä pari hyppyä ja maali. Jalonen oli kuulemma hetken miettinyt meidän A:n kontaktia, mutta ei sitten kuitenkaan nostanut kättä, huhhuh. Tuloslistaa piti hetken odotella ja olin ensin ihan ihmeissäni kun en löytänyt meitä sieltä. Aloin normaaliin tyyliin katsella tuloksia jostain kolmannesta sijasta alaspäin ja luulin jo, ettei meille tullutkaan nollaa kun ei nimeä alkanut löytymään. Sitten aloin uudestaan katsoa ylhäältä asti, ja siellähän me oltiin ykkössijalla. Yllättynyt

Toinen rata oli ensimmäisen tyylinen, esteet pysyi paikoillaan, suoritusjärjestystä vain muutettiin. En pystynyt yhtään keskittymään rataantutustumisessa. Vaihdoin ohjaussuunnitelmaani varmaan 10 kertaa, enkä vielä lähdössäkään tiennyt kumpaa puolta A:ta aion mennä. Sen sitten tiesi, että ei radasta tällaisella suunnittelulla mitään voi tulla, eikä tullutkaan. Ennen A:ta olevalla hypyllä tein jotain todella epämääräistä ja Nelli kääntyi ihan vikasuuntaan hypyn jälkeen ja lopulta hyppäsi sen takaisin päin. Olisi taas pitänyt valita joku ohjaustapa ja pysytellä siinä, eikä alkaa arpomaan kesken rataa. Nolostunut Loppurata ei myöskään mennyt ihan putkeen. Kepeillä tuli aloitusmoka ja jotain muutakin pientä sähläystä radan loppupuolella. Mentiin kuitenkin loppuun asti.

Nyt tässä on sitten mahkut päästä MM-karsintoihinkin tänä vuonna, kun vaadittava nollavoitto on hommattu. Tuplanolla edelleen harmittavasti puuttuu ja sitä metsästetään seuraavan kerran tänä lauantaina Turussa. Siellä kisataan kolme starttia. Minni aloitti juoksut, joten sen kisa/treenitauko jatkuu edelleen. Mahdollisesti ilmoitan sen Tamskin kisoihin 28.2. (Minnin synttäripäivä).