Nelli on nyt syönyt sydänlääkettä (Nelio vet) 12 päivää. Viime viikolla se alkoi vaikuttaa omituiselta, joten todennäköisesti lääke on aiheuttanut sille verenpaineen laskua, mitä saattaa alkuvaiheessa tapahtua. Se on ollut nyt melko väsynyt ja ikään kuin hieman pihalla kaikesta koko ajan. Se ei enää osaa edes peruskäskyjä (istu, maahan ym.) eikä kykene odottamaan esim. ruokakupilla lupaa. Se yrittää tulla joka paikkaan perässä ja pyöriikin jaloissa melkein koko ajan. Ruoka onneksi maistuu ja lenkeilläkin se kulkee välillä ihan reippaasti ja jaksaa leikkiä Pimun kanssa pieniä hetkiä. Yleensä se kuitenkin makaa vaan sohvalla ja silmät pysyy hädin tuskin auki. Todella surkeaa katsoa tuollaista, tuntuu että se on ihan eri koira nyt. Otsan rypistys

Ensi viikolla Nellin pitäisi mennä taas lääkäriin kun granuloomasta otetaan koepala ja samalla nukutuksella putsataan myös hampaita. Ellei se siihen mennessä ole parempi, täytyy miettiä uskaltaako sitä ylipäätään nukuttaa kun se on tuollainen.

Minni kisaa näillä näkymin juhannuksena pari starttia Tuorlassa. Sen kanssa on nyt treenailtu noin kerta viikkoon ja hyvin on mennyt. Ei ontumisia eikä muitakaan ongelmia, joten onneksi se sentään voi hyvin.