Tänään piti olla Nellillä hammaskivenpoisto ja granulooman koepala, mutta toisin kävi. Nellin pulssi ja verenpaine oli tosi korkealla ja siihen kun lisätään vielä viime aikojen sekavuudet, niin riskit rauhoitukselle oli liian suuret. Granuloomaa ei nyt aleta hoitaa ennen kuin siitä saadaan koepala. Nelliltä mitattiin useaan otteeseen verenpaineita samantyylisellä laitteella kuin ihmisiltäkin. Enpä tiennyt, että tuollaisiakin on. Ensi viikolla mennään sydänkontrolliin, jossa toivottavasti katsellaan lääkitystä kohdilleen ja sen jälkeen sitten yritetään uudelleen.

Silmät sentään on parantuneet hyvin. Hommasin Nellille Bepanthen eye -tippoja, jotka pitäisi olla hyviä kuivasilmäisyyteen. Käytetään niitä sitten jatkossakin, jos jotain ongelmia ilmenee.

Minni pääsi lauantaina pikatreeneihin tallilla. Piti treenata ihan kunnolla, mutta Nelli oli mukana ja pisti autossa sellaisen paniikin pystyyn yksin jäädessä, että en uskaltanut huudattaa sitä siellä kovin kauaa, ettei vaan saa sydäriä. Otsan rypistys Minni meni kuitenkin kivasti. Otettiin ensin ihan kisapitkä rata ja sitten pieniä ohjauskuvioita ja kontakteja. Huomenna vielä treenataan mun koulutusvuoron yhteydessä ja sitten ollaan valmiita juhannuskisoihin. Hymy