Keskiviikkona treenattiin agirodun open class -rataa Nellin treeneissä. Tero otti kaikille myös ajan radalta, joten täysiä sai ja piti päästellä. Vein ennen rataa Nellille palkan A:n alastulolle ja se kostautui sitten myöhemmin radalla. Nelli säntäsi A:lle saman tien kun se oli sopivasti näköpiirissä. Lisäksi meni ainakin keppien aloitus pilalle, kun en antanut Nellille kunnolla tilaa. Muuten ihan OK, vauhtia oli kivasti. Toisella yrityksellä tipahti ainakin yksi rima ja taisi tulla kieltokin, mutta vaihdoin ekalla kerralla tekemäni valssin takaaleikkaukseen, ja se kohta onnistui paljon paremmin näin. Tuli ainakin selväksi, että miten sunnuntaina ohjaan Nellin radan läpi. Lopuksi sai vielä kerran yrittää rataa, ja nyt onnistui nappiin. Nollalla läpi ja nopeasti, aika 36s.

Treenien loputtua oli taas aikaa ennen seuraavaa ryhmää, joten menin radan myös Minnin kanssa, joka tällä kertaa oli turistina mukana Pimun sijasta. Minni oli melkein koko treenien ajan riehunut ja haukkunut radan reunalla, joten ainakin intoa piisasi. Ja ratahan meni ihan nappiin nollalla läpi heti kerrasta. Ei tietenkään niin nopeasti kuin Nellin kanssa, mutta tosi vauhdikkaasti kuitenkin. Takaaleikkauskin meni superhyvin, jopa paremmin kuin Nellin kanssa. Päätin siis, että sunnuntaina ohjaan molemmat koirat ihan samoin. Minnin kanssa en tosin voi vedättää kepeillä niin hyvin kuin Nellin kanssa, mutta sen kanssa ei tarvitse varmistella kontakteja.

Lopuksi vedettiin samalla radalla vielä joukkueviestitreenit Kaisan kanssa. Ollaan osallistumassa agirodun joukkuekisaan kokoonpanolla Nelli, Casper, Minni & Oliver. Tarkoituksella nopeammat koirat Nelli ja Casper on ensin, että ohjaajatkin jaksaa mahdollisesti juosta vielä toisenkin kerran. Hymy Tuli todistettua, että kahden radan juokseminen melkein peräkkäin ottaa kyllä koville. Lisäksi Minni jäi lähtöön ihmettelemään maaliin juossutta Casperia, eikä ensin meinannut tajuta lähteä radalle ollenkaan. Sunnuntaina nähdään mitä tästäkin sitten tulee. Tavoitteena on päihittää ainakin yksi muu cavalier-joukkue (toivottavasti siellä on siis enemmän kuin kaksi). Nauru

Seuraavan viikonlopun Kokkolan kisoja tässä jo kovasti odotellaan, kiva päästä Minninkin kanssa pitkästä aikaa oikeisiin kisoihin. Siellä vedetään viikonlopun aikana 5 starttia/koira, joten ainakin yksi nolla molemmille on pakko saada.