Tänään oli Nellin kontrollikäynti lääkärissä. Otettiin taas verta molemmista etujaloista, kun ei sitä oikein millään meinannut tulla ja veriarvot tutkitaan nyt perusteellisesti. Nelli oli edelleen laihtunut, painaa enää 6,5kg, joten päätin siirtyä syöttämään sille eläinlääkärin suosittelemia erikoisnappuloita, Royal Canin gastro intestinal low fat. Pakko sitä on jotenkin saada lihotettua, ennen kuin koko koira kutistuu. Aloitetaan myös antibioottikuuri ihan varmuudeksi, jos suolistossa on sittenkin jotain häikkää. Verikokeiden tuloksia joudutaan odottelemaan parisen viikkoa.

Sydämen sivuääni kuului nyt ihan selvästi, joten se sai arvion 3/6. Täytynee jossain vaiheessa mennä sen kanssa myös sydänultraan, jotta saadaan tarkempaa tietoa tilanteesta. Nelli on ollut edelleen tosi vaisu, jaksaa pari minuuttia välillä riehua Pimun kanssa pihalla, mutta suurimmaksi osaksi haluaa vain nukkua. Nyt Minnin sairasloman aikana Nellikin on aina välillä saanut tyytyä pikkupissatuksiin omassa pihassa, ja se tuntuu olevan vaan tyytyväinen kun sen ei tarvitse lähteä iltaisin lenkille. Otsan rypistys Todella surullista, että mun vauhdikas agitykki on nykyään tuollainen mummo.

Minni on parantunut hienosti ja on jopa yrittänyt leikkiä Pimun kanssa pariin kertaan, joten taitaa olla todella kyllästynyt tylsään elämäänsä. Yllättynyt Pikku hiljaa aletaan sen kanssa käydä lenkillä ja ehkä kuukauden päästä aloitellaan treenit. Toivottavasti saadaan se kuntoutettua juhannukseksi, jolloin olisi tarkoitus koittaa startata Tuorlassa.