Jee, Minni kisasi juhannuksena kolme starttia ja on edelleen huippukunnossa! Hymy Hieman jännitti miten se kestää näin monta starttia pitkän tauon jälkeen, mutta hyvin kesti. Ja radatkin meni tosi hienosti. Itse sähläilin ihan huolella, mutta Minni meni juuri niin kuin piti.

Perjantaina startattiin vain hyppärillä ja tempaistiin nolla! Tosin itse olisin antanut itselleni kiellon lopussa, sillä Minni tuli mun selän takaa ja jäi takaakiertohypyn eteen pyörimään vähäksi aikaa ennen kuin sain sen kammettua hypyn taakse. Tässä paloi aikaa ja muutenkin tuli vähän sählinkiä, mutta silti ehdittiin aikaan.

Lauantaina ensin ulkomaisen tuomarin hyppäri, jossa sähläiltiin useammassakin kohdassa. Pahin sähläys oli ihan lopussa, kun oli kaksi hyppyä rinnakkain ja olin valssin jälkeen menossa ihan väärälle hypylle. Saatiin kuitenkin mentyä maaliin nollalla, mutta harmillisesti 0,26s yliaikaa. Ilman sählinkiä oltais ehditty ja nytkin etenemä 3,95m/s, joten ihan hyvä. Agiradan aikaan satoi vettä, joten hieman arvelutti edes lähteä radalle kun maxit oli liukastelleet jo nurmella pahasti. Minni meni kuitenkin tosi hienosti, mutta itse taas mokasin kun ennen keppejä aloin jostain käsittämättömästä syystä tehdä valssia ihan väärään suuntaan ja ihan viime hetkellä tajusin mokan ja sain kuin sainkin Minnin kammettua kepeille oikein. Tästä johtuen olin kuitenkin sen verran pihalla, että viimeinen väli jäi menemättä ja aloitettiin kepit alusta. Loppu hienosti nollalla, joten tulokseksi vitonen + yliaikaa keppien korjaamisesta. Eipä tosin oltaisi varmaan ehditty aikaan muutenkaan.

Kerrassaan hieno paluu kisakentille kuitenkin. Hymy Toivottavasti tällä reseptillä (liikuttamista, venytyksiä, pakkojuottamista) saadaan Minni pidettyä kisoissa vetreänä ainakin vielä tämä kesä.