Karsintailmo pistetty. Pitkään pohdin lähdenkö sinne ollenkaan, mutta päätin kuitenkin lähteä. SM-kisojen pettymystä sulatellessa on tullut mieleen, että Nelli on kuitenkin todella taitava pikku agilitaaja ja itse sain SM-kisoissa tosi hyvän asenteen päälle. (vaikka ei kuitenkaan niin hyvää, että se olisi kestänyt varaslähdöstä aiheutuneen ohjaussuunnitelman muutoksen) Haluan kokea saman vielä uudelleen, ja karsinnoissa se on mahdollista seuraavan kerran. Ensi vuoden kisoja kun ei voi vielä edes suunnitella, kun ei tiedä Nellin voinnista. Harmi vaan, ettei Minni pääse tänäkään vuonna. Viime heinäkuussa kun Minni otti ensimmäisen voiton kolmosissa, iloitsin tosi paljon sitä, että pääsen sen kanssa karsintoihin tänä vuonna. Toivotaan, että ensi vuonna pysytään paremmin kunnossa.

Oon katsonut Nellin SM-finaaliratavideoo vaikka kuinka moneen kertaan, mutta en keksi syytä varaslähdölle. Se vaan päätti, että nyt mennään. Ja niin monta starttia kun uhrasin sille, että otin sen varaslähdön jälkeen pois kokonaan radalta, ettei se sitten SM-kisoissa tai jossain muussa tärkeässä paikassa varasta. Todella ärsyttävää. Ja vielä ärsyttävämpää on se, että videolta näkee, että en oikeasti edes yrittänyt ohjata puomin jälkeen, vaan luovutin koko homman jo siinä alussa. EI NÄIN!! Tästä eteenpäin vaan täytyy saada ohjattua kunnolla, sattui siellä radalla sitten mitä vaan.

Onneksi jo huomenna pääsee kisaamaan seuraavan kerran. Finaaliradalla annettuja vapauksia tosin joutunee korjaamaan ainakin pari ekaa starttia, joten ensi vuoden SM-nollatiliä tuskin vielä avataan.