Minni pääsi eilen treenaamaan! Hymy Olin varannut Niihaman kentän ennen omaa koulutusvuoroa. Ahkerat ryhmäläiset tuli myös ajoissa rakentamaan rataa, joten näytin sitten Minnin kanssa esimerkkinä miten rata mennään sillä aikaa kun muut nautiskeli Murun kolmosiinnousuherkuista. Rimat oli 15-20cm ja mentiin pätkissä, joten ihan kevyesti otettiin.

Minni oli niin täpinöissään ja meni lujaa. Toisaalta eihän sen tarvinnut tuollaisia pikkuhyppyjä juuri edes hypätä. Itse olin aluksi hieman kuutamolla ja lähetin sitä esteille jostain kilsan päästä maxikoira-tyyliin, mutta kyllä me jonkinlainen yhteinen sävel löydettiin. Kepit ja kontaktit osattiin ja muutenkin meni ihan hienosti. Nyt vaan lisää treeniä, niin kyllä me tästä vielä noustaan! Ja treenien jälkeen Minni oli ihan normi, eli ei jumiutunut.

Nellikin oli mukana, mutta se ressukka ei päässyt esteille. Tai kyllä se yritti kovasti, kun karkasi valkkuryhmän rataantutustumiseen mukaan. No, se kosti mulle sitten viihdyttämällä itseään hevosenpaskan parissa lenkillä. Toivotaan, että sen sydän olisi sen verran kunnossa, että senkin kanssa uskaltaisi vähän liidellä vielä joskus.