No niin, nyt palattiin Nellin kanssa normaalisuorituksiin ja sähellettiin sunnuntaina Tampereella Risse Koposen radoilla. Eipä siis tullut sitä seitsemättä nollatulosta, joten eipähän tarvi lähteä MM-karsintoihin. Tai, no, onhan tässä vielä kisoja jäljellä ennen ilmoittautumisajan umpeutumista, mutta näillä näkymin ei olla menossa niihin.

Ekalla radalla lähtö meni hienosti, mutta Nelli kompuroi jotain heti kolmannen esteen (putki) jälkeen. En nähnyt mitä sille oikein tapahtui, mutta taisi vaan seota jalkoihinsa putkesta tullessa. Päästiin kuitenkin jatkamaan matkaa ja mentiinkin tosi hienosti ja putkiansakin vältettiin kunnes kepeillä aloin ennakoimaan seuraavaa estettä ja Nelli jätti viimeisen välin menemättä. ARGH, todella tyypillinen virhe meille, ja juuri tällaista kohtaa oltiin hinkattu lauantaina Oreniuksen Annan vetämissä treeneissä. Huuto No, otin sitten kepit uusiks ja siinä tuli sitten vielä jotain häröilyä (kielto) ennenkuin päästiin jatkamaan. Loppurata meni sitten hyvin, joten tulokseksi kymppi ja yliaikaa kepeillä tuhraantuneesta ajasta. Kontaktit meni meillä ilmeisesti hyvin, sillä tuomari tuntui antavan hyvin helposti niistä virheitä.

Toinen rata oli sama kuin eka, mutta toiseen suuntaan. Olin jotenkin koko ajan kuvitellut, että toinen rata olisi hyppäri (niinkuin ykkösillä ja kakkosilla), mutta eipä se sitten ollutkaan ja joutui taas stressaamaan kontakteja. Tällä kertaa Nelli varasti lähdössä sikamaisesti ja koko rata kosahti oikeastaan siihen. En ehtinyt kunnolla ohjaamaan, joten kolmannelta hypyltä kielto ja sen jälkeen Nelli rynnisti viereiselle A-esteelle -> hylky. Mentiin kuitenkin koko rata vielä loppuun asti ja ihan kivasti se meni puolittaisella ohjausteholla. Nelli oli ihan suhteellisen innokas ja nopea, joten mikäs siinä oli mennessä.

Lauantaina oltiin tosiaan Anna Oreniuksen koulutuksessa Nellin kanssa ja oli kyllä hyvät treenit. Nelli oli tosi innokas ja vauhti päällä, enkä meinannut perässä pysyä. Mentiin kaksi rataa, joissa molemmissa tiukkoja ohjauskohtia ja väliin juoksemista (mm. suora putki). Jäi todella hyvä fiilis treeneistä ja tuntui että molemmilla oli yhtä hauskaa eikä tarvinnut yhtään vääntää väkisin.Hymy