Eilen oli Nellin treenit. Tehtiin pari pikku radanpätkää, joilla harjoiteltiin ansaesteiden ohi kuljettamista. Lopuksi mentiin vielä yksi pitempi rata. Nellillä oli taas virtaa, mutta aika hyvin se oli kuulolla eikä kauheasti soheltanut omiaan. Ekalla radanpätkällä kokeilin taas jaakotusta hypyllä, ja onnistui tosi hyvin, joten tämä ohjaustapa taitaa sopia Nellille. Hienosti pysähdyttiin myös A:n alakontaktille lihapullan voimalla. Toisella pätkällä piti kuljettaa aika pitkä matka keinulta ansaputken ohi kepeille. Tämä ei meinannut millään onnistua, joko Nelli säntäsi kepeistä ohi tai sitten sujahti putkeen. Tällaista kädessä kuljettamista pitäisi harjoitella enemmänkin, yleensähän Nelli tykkää irrota tosi kivasti eikä meinaa millään pysyä kädessä. Loppupätkällä piti vähän hinkata välistävetoa hypyillä, mutta muuten meni ihan OK, lähdössäkin Nelli pysyi hyvin, taisi vain kerran varastaa koko treenien aikana.

Vielä on viikonloppu aikaa miettiä ilmoitanko Nellin ATT:n kisoihin. Kovasti kyllä houkuttelisi mennä kokeilemaan joko vihdoin saataisiin viimeinen nolla kakkosista. :) Jos siellä noustaisiin, niin sitten voisin ilmoittaa molemmat Seinäjoen kisoihin joulukuun alussa.

Muuten on elämä muuttunut aika paljon vauhdikkaammaksi uuden perheenjäsenen myötä. Nelli ja Pimu vetää kauheaa rallia joka päivä ympäri kämppää. Minnikin on alkanut hieman sietämään jopa korvista repimistä.