Viime viikolla oli molemmilla tosi hyvät treenit ja Minni aloitti vihdoin ja viimein juoksut. Tiistaina mentiin kaksi radanpätkää Minnin kanssa. Ensimmäisellä riitti vauhtia tosi hyvin ja sain yhden takaaleikkauksenkin jälleen onnistumaan. Jälkimmäisellä radalla ei menty enää yhtä hyvin, vaan Minni jäi muutamaan kertaan nurkkaan haistelemaan jotain (?), mikä ilmeisesti johtui juoksuista, jotka alkoikin sitten heti seuraavana päivänä. Hyvä treenikerta kuitenkin ja nyt sitten pidetään muutama viikko taukoa. Saatetaan sittenkin päästä vielä kisaamaan joulukuussa, kiva homma.
Nellin treenit meni jälleen tosi hyvin. Nyt leikkauksen jälkeen meillä on mennyt oikein extra hyvin, joten tauko oli näköjään tosi paikallaan. Mentiin yksi rata, jossa kokeilin yhdellä hypyllä jaakotusta ja takaaleikkausta kepeille. Molemmat onnistui ihan nappiin, ja Nellin vauhti oli aivan hurja. Nykyään se on pysynyt lähdössäkin tosi hyvin. Lopuksi kokeiltiin vielä kuinka kaukaa pystyttiin lähettämään koira 90 asteen avokulmasta kepeille, meidän tulokseksi tuli noin 1m. ;) Ei siis ihan olla Jaakon ja Zenin tasolla. ;) Nellille suunnittelin alustavasti ATT:n kisoja marraskuun puolessa välissä. Siellä olisi kaksi kisaa kakkosille, ja päästäisiin kokeilemaan uutta hallia.
Pimun odotus alkaa pian olla ohi, lauantaina pikkuinen saapuu uuteen kotiin. :) Vielä pitäisi muutamia hankintoja tehdä, no tällä viikolla on vielä hyvää aikaa kun ei päästä treeneihinkään. Nelli ja Minni on saanut nyt oikein extra huomiota viime aikoina, koska lauantaista eteenpäin huomio saataa olla kiinnittynyt enemmän uuteen tulokkaaseen.