Sunnuntaina treenailtiin SDP:llä samaa rataa, jota olin treenannut Pimun kanssa valkkuryhmän treeneissä torstaina. Jussi meni molempien kanssa, sillä tänä sunnuntaina olisi tarkoitus taas kisata Hyvinkäällä. Mä menen samaan aikaan Pimun kanssa Kirkkonummelle, joten Jussi saa startata myös Nellin kanssa. Ei ilmoitettu molempia koiria sentään samoille radoille, joten Minni saa mennä agiradat (sertijahti jatkuu) ja Nelli kisaa hyppärin. Tosin lähtölistalta löytyy sen verran hyviä koirakoita, että sertiin saa kyllä pinkoa ihan tosissaan ja tuuriakin tarvitaan matkaan.

Jussi treenasi ensin Nellin kanssa ja hieman jouduttiin säätämään alun valsseille rytmitystä kohdilleen, mutta muuten meni oikein mallikkaasti. Tosin kontaktit oli ihan perseestä, kun Jussi ei huomanntu palkata niitä, joten hyvä että Nelli menee sunnuntaina vain hyppärin. Nelli oli taas niin onnellinen kun pääsi treenaamaan. <3

Minnin kanssa onnistui kontaktitkin paremmin, vaikkei niitä palkattu. Sille menee kyllä paljon paremmin tietyt asiat jakeluun kuin Nellille ja on selvästi miellyttämisen haluisempi kuin Nelli. Vauhtia ei edelleenkään ole ihan entiseen malliin ja ohjaus pitää todellakin olla koko ajan päällä, ettei sen tarvitse yhtään kysellä ja ihmetellä mihin mennään.

Treenien jälkeen molemmat oli taas hyväkuntoisia ja tällä viikolla Minni on jopa intoutunut riehumaan metsälenkeillä. Hyvältä siis näyttää. Minni saa nyt vielä muutamat kisat käydä, mutta suunnitelmissa on steriloida se huhtikuussa, joten sitten tulee pieni tauko.