Sunnuntaina kisattiin Tampereella Takkujen kisoissa kaksi agirataa jälleen kerran Kari Jalosen tuomaroimana.

Ekalla radalla sai alussa pinkoa ihan tosissaan, että ehti kolmannen esteen taakse tekemään valssin ennen keppejä. Vaikka se onnistui ihan hyvin, en silti saanut Nelliä kepeille kunnolla ja siitä tuli kielto. Loppurata meni hienosti, A:n kontaktilta Nelli tosin hyppäsi alas, mutta osui ilmeisesti kontaktille kuitenkin. Vauhtiakin löytyi nyt ihan normaaliin tapaan, joten hieno rata. Tuloksena siis vitonen ja sijoitus 8. Tästä on olemassa myös video:

Toinen rata oli hyvin samantyyppinen, etukäteen ajateltuna ainoa hankala kohta oli kepeille tulo (täydestä vauhdista lähes 90asteen avokulmasta). Ehdin sinne kuitenkin ihan hyvin käskyttämään, mutta Nelli meinasi silti lipsahtaa keppien väärälle puolelle. Jotenkin se sai viime hetkellä itsensä vempautettua oikeaan keppiväliin, joten siitä selvittiin nipin napin. Maalissa en ollut ihan varma oliko tästä tullut kielto vai ei, mutta nollaa meille kuulutettiin ja ihanneaikakin alittui muutamalla sekunnilla. Ihan ei päästy palkintopallille, sijoitus 5.

Tosi loistavasti meidän kolmosluokan kisat on ainakin tähän asti menneet. 11 kisaa, joista saatu jo 4 nollaa. Hymy Ihan ei ehditä SM-nollia saamaan kasaan tälle vuodelle, meillä on enää kaksi starttia tässä kuussa ja kolme nollaa puuttuu. MM-karsintanollat sen sijaan voidaan hyvinkin saada kasaan, joten karsintoihin on tällä tahdilla ihan hyvät mahkut päästä. Seuraavat kisat meillä sunnuntaina Tampereella. Minnin juoksuja edelleen odotellaan...