Tähän blogiin olisi tarkoitus kirjoitella Minnin ja Nellin kuulumisia lähinnä agilityharrastukseen liittyen.
Aikaisemmat kisa- ja näyttelytulokset löytyvät vanhoilta sivuilta http://www.kolumbus.fi/nellijaminni, joita ei kuitenkaan enää päivitetä.

Käytiin kisareissulla Haminassa lauantaina 19.7. hakemassa Minnille toinen nollatulos ykkösistä. Ekalla radalla Minnille tuli valitettava mutta niin tyypillinen kielto kepeiltä, joten tulokseksi vitonen. Ihanneaika tosin alittui yli 20s, joten lujaa mentiin ja nollalla oltaisiin varmaan voitettu. Nyt sijoitus 12. Toisella radalla sitten päätin ottaa kepit todella varman päälle ja lähes pysäytin Minnin ennen keppejä. Strategia onnistui täydellisesti, tuloksena ylivoimainen nollavoitto. Päästiin kuin päästiinkin Minnin kanssa vihdoin ja viimein palkintopallille.:)

Kakkosissa Nellillä ei mennyt ihan putkeen eka rata. Virheitä tuli kontakteilta, kepeiltä ja saatiin jopa yksi rimakin tippumaan, tuloksena 20 ja 8. sija. Toinen rata meni paremmin, nolla oli todella lähellä ihan loppumetreille asti. Jostain syystä päätin tehdä riskillä takaaleikkauksen puomilla, joka tietenkin epäonnistui ja Nelli hyppäsi pois puomilta. Lisäksi se tuomarin mielestä vielä hyppäsi puomin alakontaktin, joten tulokseksi 10. Tultiin kuitenkin viidenneksi, jolla päästiin Nellinkin kanssa palkintopallille pokkaamaan ruokasäkki.:)

Kisoista on tietty myös videot olemassa, ne löytyy täältä:
Minnin eka rata
Minnin toka rata
Nellin eka rata
Nellin toka rata

Viimeistään nyt alkaa Nellillä todellinen kontaktien tehotreeni. Luulin jo, että talven aikana saatiin tämä ongelma korjattua, mutta näköjään vaatii vielä paljon treenausta, jotta se malttaa kisoissakin ottaa kontaktit eikä rynnätä mun perään. Minnin kontaktit sen sijaan on todella nätit, kuten videoistakin voi huomata.

Seuraavaksi kisaillaan 2.8. Valkeakoskella, molemmille on siellä kolme rataa, joten eiköhän Minni siellä kakkosiin saada nostettua.