Vähään aikaan en ole päässyt päivittämään blogia, kiitokset Elisalle ja työnantajalleni, jotka ovat sekoilleet mun kotinettiliittymän kanssa nyt oikein kunnolla ja netti on ollut jo viikon poikki. No, kirjoitellaan sitten työpaikalla.:)

Nellin viikko sitten olleet kisat eivät menneet ihan putkeen, joten eipähän tarvitse lähteä itsenäisyyspäiväviikonloppuna Seinäjoelle. Eka rata meni suht. OK puoleen väliin asti, mutta sitten ensin muurilta tuli palikka alas ja sen jälkeen tuli ylitsepääsemätön keppiongelma.:( Nelli ei millään suostunut meneen keppejä, vaan tuli aina kesken pois. Yritin ehkä viisi kertaa, sitten meni hermot ja lähdettiin radalta pois. Ratojen välissä treenattiin kepit nakkipalkalla niin moneen kertaan, että siitä ei enää pitäisi jäädä kiinni. Toisella radalla kepit menikin sitten todella vauhdikkaasti loppuun asti, mutta heti alussa hylkäännyttiin väärällä radalla. A ja putki oli vierekkäin enkä ehtinyt kunnolla näyttämään, että putkeen pitäisi mennä, niin tietenkin Nelli valitsi väärin ja meni A:lle. Loppurata meni kuitenkin ihan kivasti, ja sain kokeiltua mm. takaaleikkauksia, joten suht. tyytyväinen voi olla. Siihen loppui sitten tämän vuoden kisailut, tammikuussa jatketaan ainakin Tamskin kisoissa.

Viime viikolla oli ihan normaalit treenit molemmilla. Minnin tiistaitreeneissä mentiin kaksi radan pätkää, ihan kivasti ja vauhdikkaasti mentiin, mutta jälkimmäisellä radalla tuli taas joku ihmeellinen keppiongelma ja jouduttiin jonkin aikaa hinkkaamaan aloitusta. Nellin torstaitreeneissä mentiin lyhyitä pätkiä sisältäen mm. aika vaikeaa keppikulmaa ja sarjaestettä. Ei mitään ylitsepääsemätöntä vaikeutta ollut, kepeistäkin selvittiin hetken hinkkauksen jälkeen.