Ilmoitin Nellin ensi sunnuntain ATT:n kisoihin Turkuun. Odotukset on nyt tosiaan korkealla, että se viimeinen nolla sieltä napsahtaisi. Siinä tapauksessa voisin lähteä molempien kanssa Seinäjoelle kisaamaan joulukuun alussa, muuten taitaa jäädä se reissu väliin. Treenit on mennyt nyt syksyllä hyvin, mutta ei sitä taas yhtään tiedä miten kisoissa menee.

Minni palasi treeneihin tiistaina juoksutauon jälkeen. Paluu oli oikein onnistunut ja Minni ei ollut ollenkaan samanlainen löysä lössykkä kuin viime juoksujen jälkeen vaan draivia löytyi ihan kivasti. Ehkä vaikuttaa myös se, että Minni on ollut äärimmäisen mustasukkainen Pimusta ja selvästi oli innoissaan siitä, että pääsi johonkin mun kanssa kaksin. Motivaatio siis on ainakin kohdallaan. Tero oli laatinut meille todellisen juoksuradan, sai siis pinkoa ihan tosissaan eikä siltikään meinannut ehtiä joka kohtaan ajoissa (tai sitten mulla on vaan kunto huonontunut merkittävästi). Pitkästä aikaa kokeilin Minnillä mm. jaakotusta hypyllä, ja hienosti se osasi. :) Muutenkin oikein onnistuneet treenit.

Nellin torstaitreeneissä mentiin kaksi lyhyttä aika kinkkistä radanpätkää ja taas meinasi tulla kiire. Keinun jälkeen oli kolme hyppyä lähes rinnakkain, joilla piti vetää välistä, eikä mitään mahkuja ehtiä sinne jos jäi keinulle esim. palkkaamaan. Tein sitten niin, että otin huusin Nellille keinulla seis ja otin reilusti etumatkaa. Tosi hyvin se jäi sinne odottamaan keinun laskeutumista ja tuli sitten vasta pois. :) Toisella pätkällä oli kinkkinen aloitus, rengas ja hyppy lähes samassa linjassa, mutta hyppy pitikin hypätä "väärään" suuntaan. Vähän aikaa jouduttiin tätäkin hinkkaamaan ennen kuin löytyi oikea ajoitus. Lisäksi sain nyt onnistumaan takaaleikkauksen puomille, mikä ollaan mokattu kisoissa useasti. Ihan kivasti siis meni.