...Hervannassa. Piti vaan käydä hakemassa! Lauantaina kisattiin kaksi Seppo Savikon rataa ja tehtiin Nellille kolmas tuplanolla tälle kaudelle. Samalla siis lunastettiin myös paikka SM-kisoihin ja karsintoihin.

Radat oli ihan kivat ja juosta sai. Ekalla radalla hieman arvoin, että ehdinkö putken jälkeen persjätölle, mutta kun Anukin ehti, niin oli pakko koittaa ja ehdin ihan hvyin. Toinen epävarma kohta oli puomille meno. Putki oli alla ansana ja meillähän on tällaiset kohdat epäonnistunut viime aikoina järjestään. Tällä kerralla ei kuitenkaan mitään ongelmaa. Ihan lopussa joutui vielä jännittää miten saan Nellin heitettyä mun edellä hypylle, mutta sinnehän se irtosi ja juostiin nollalla maallin. Sijoitus 3. Klenin ja Tuittu-mummelin jälkeen.

Toinen rata vaikutti vähän hankalammalta, enkä ehtinyt rataantutustumisessa todellakaan päättää kahteen kohtaan ohjausta. Puomin alastulon ympärillä oli tällä kertaa putki, joten sinne ei oikein päässyt sohimaan varmistuksia. Päätin vaan luottaa karjumisen voimaan ja Nelli hiljensikin oikein kivasti. Toinen hankala kohta oli A:n jälkeinen takaakierto. Päätin tehdä tvistin siihen ja pakkovalssilla runnoa Nellin sen jälkeen putkeen. Onnasi, mutta ei se tainnut kovin nättiä olla. Nauru Nollalla maaliin ja sijoitus 2. huippunopean Nipsun jälkeen.

Sunnuntaille olin ilmoittanut Nellin vielä agiradalle. Tuomarina meille uusi tuttavuus Kati Wala. Rata oli kyllä varsin kiva. Ainoa hankala kohta oli puomin jälkeinen takaakierto. Rataantutustumisessa ajattelin tulla puomin vasenta puolta ja ehtiä ennen Nelliä puomin päähän. Muutaman epäonnisen suorituksen katsottuani päätin vaihtaa suunnitelmaa ja tulla puomin oikeaa puolta ja vetää Nellin valssilla takaakiertoon. No, valssi oli myöhässä ja rintamasuunta jäi osoittamaan suoraan putkeen, joten sinnehän se läks. Ei harmittanut kovin paljoa, sillä Nelli oli tosi vauhdikas ja loppurata meni kivasti. Pääasia, että Nellillä oli kivaa, sillä oon ollut taas vähän huolissani, että rasitanko sitä liikaa kun kisataan niin paljon.

Ensi viikonloppuna kisataan agiradat Valkeakoskella ja sitten pidetään taukoa todennäköisesti SM-kisoihin asti.