Sunnuntain kisat alkoi loistavasti Minnin nollavoitolla ja päättyi vielä hienommin Nellin nollavoitolla! Väliin mahtui kolme katastrofirataa.

Minnin taival ykkösluokassa päättyi siis heti aamulla hienoon nollavoittoon. Rata meni todella hyvin, vain lopussa meinasin olla myöhässä valssin kanssa, mutta sain jotenkin vielä pelastettua tilanteen ja päästiin nollalla maaliin. Minni oli kaiken lisäksi tässä luokassa ainoa tuloksen tehnyt, joka ehti ihanneaikaan. Minnin debyytti kakkosluokassa levisi käsiin heti neljännellä esteellä. En saanut sitä käännettyä ajoissa kepeille vaan se hyppäsi tyrkyllä olleen esteen. Loppuratakin meni vähän niin ja näin, mutta ei se mitään. Lappeenrannassa korkataan kakkosluokka sitten oikein kunnolla.:)

Nellin ekalla radalla kävi vähän samoin, eli se varasti enkä ehtinyt ajoissa ohjaamaan sitä kolmoshypylle vaan se karkasi niin ikään tyrkyllä olleelle puomille. Loppurata meni suht. OK, mutta kepit se aloitti kaksi kertaa väärin ja sitten ohjasin sen pois radalta. Toisessa startissa (tämä oli siis sama, jossa Minnikin oli) tein alun vähän erilailla Minnin mokailuista viisastuneena ja sain kuin sainkin Nellin törkättyä ajoissa kepeille. Hyvästä alusta huolimatta tällä radalla sattui ja tapahtui jos jonkinlaista ja tuloksena 2 kieltoa 3 ratavirhettä ja hieman yliaikaa. Todellinen katastrofirata siis. :) Kolmas, eli hyppyrata, menikin sitten lähes täydellisesti. Nelli varasti taas lähdössä ja sen takia meinasi mennä kolmantena esteenä olleesta putkesta ohi, mutta sain sen viime hetkellä vaihtamaan suuntaa. Loppurata juostiin kuin hengen hädässä ja nollalla maaliin asti. Tällä irtosi koko luokan voitto ja ensimmäinen nousunolla kohti kolmosia. :) Voiton kruunasi vielä se, että toiseksi tuli Satu+Muusa ja kolmanneksi Kaisa+Oliver, joten cavaliereille kolmoisvoitto!

Voitokkaat "siskokset"
1812817.jpg

Minnin voittoradasta on myös video

Perjantaina lähdetään kohti Lappeenrantaa, jossa lauantaina ja sunnuntaina kaksi kisaa molemmille + sunnuntaina cavalierien mestaruuskisat.