No niin. Minnin juoksut on juostu ja Nellikin alkaa kaivata jo tekemistä, joten käytiin viime lauantaina pitkästä aikaa treenaamassa. Tehtiin molempien kanssa lyhyitä radanpätkiä kahdessa osassa. Ekalla kierroksella rimat oli 15cm ja toisella 25cm. Minni meni Jussin kanssa ja mä Nellin kanssa.

Molemmat meni superhienosti ja innolla! Jussin ja Minnin meno oli alkuun pientä hakemista pitkän tauon jälkeen, mutta sitten kun Jussi pääsi taas juoneen mukaan, niin Minnistäkin alkoi löytyä vauhtia. Kepit on edelleen hitaat, mutta muuten alkaa vanha vauhti löytyä. Nellillä ei ollut mitään ongelmia minkään suhteen, tai no kerran loikkasi puomin kontaktin. Ihan itsekin hengästyi kun pääsi oikeasti juoksemaan radalla. Vielä ehditään parit treenit vetää ja sitten koitetaan kisaamista Takkujen kisoissa 3.3. Jos siellä sujuu hyvin, niin voidaan katsella toisiakin kisoja maaliskuulle.

Nyt on pidetty huolta varsinkin Minnin nesteytyksestä treenipäivinä ja muutenkin. Se kun ei juo vapaaehtoisesti juuri koskaan, ja olen epäillyt, että se voi olla osasyy ettei se palaudu kunnolla rasituksesta. Metsälenkkien määrää on myös lisätty, jotta saataisiin koirat hyvään kuntoon. Ihanaa, kun on jo sen verran valoisaa, että pystyy töiden jälkeenkin käymään metsässä.