Tällä hetkellä ollaan treenitauolla, mutta tiistaina käväistiin Tamskin harjoituskisoissa molempien kanssa tekemässä  huippu- ja ei-niin-huippurata. Tällä kertaa suunnittelin rataantutustumisessa molemmille vähän erilaisen ohjauksen, mutta lopulta päädyin viemään molemmat samalla, eli Nellille suunnitellulla, tavalla. Hienosti se sopi Minnillekin.

Vaikea arvata, että huippuradasta vastasi taaskin Minni. :) Tehtiin nopea nolla, jolla "voitettiin" kilpailevien luokka. Minni meni tosi vauhdikkaasti ja hienosti, jopa takaaleikkaus onnistui kahdesti. Puomilla oli hieman hidastelua, mikä johtuu todennäköisesti siitä, että Minni ei oikein tiedä miten sen tulisi toimia alakontaktilla. Joskus pysäytän sen sinne ja annan namin ja joskus taas vedätän sen kontaktilta heti mukaan. Pitäisi varmaan taas alkaa pitää namialustaa kontaktin päässä.

Nellille tuli taas vaihteeksi hylky. Heti alussa jouduttiin ottamaan kepit uusiksi, kun se taisi jättää toisen välin menemättä. Kepeille tultiin täysiä, en yhtään hidastanut sitä, joten ei mikään ihme että sekosi. Toisella kertaa saatiin ne menemään hyvin, mutta sitten puolessa välissä rataa Nelli karkasi putkeen. Ihan oma moka, kuvittelin vissiin taas ohjaavani Minniä, joka osaa lukea vartalonliikkeitä ihan eri lailla kuin Nelli. Loppu menikin sitten tosi hyvin ja nopeasti. Nellin sähläilyistä huolimatta se sai vain reilun sekunnin hitaamman ajan kuin Minni, vaikka Minnikin meni harvinaisen lujaa. Me oltaisiin Nellin kanssa kyllä ihan huippuja jos saataisiin ylimääräiset sähläilyt karsittua, se on harvinaisen nopea cavalier. :)

Lauantaina päästään taas tositoimiin, Hyvinkäällä Nellillä kaksi rataa. Kolmeen ilmoittauduttiin, mutta kolmas startti peruttiin. Seuraavat kisat on sitten 11.1. Tampereella, silloin pääsee Minnikin kisaamaan.