Vietettiin viime viikonloppu Minnin kanssa Vappu Alatalon hyppytekniikkakurssilla. Minnin tuomioksi tuli, että sen hyppytyyli on kerrassaan outo. Nauru Kuulemma se ei käytä hypyn aikana takapäätään oikein mitenkään, vaan takajalat vaan tulee mukana miten sattuu. Se myös yrittää laskeutuessaan saada takajalat mahdollisimman nopeasti alas, mikä saattaa johtua siitä, että sillä ei ole etupäässä tarvittavia syviä lihaksia. Olihan se tiedossa, että Minni hyppää varsin kummallisen näköisesti, joten hyvä, että saatiin tähän myös asiantuntijan lausunto. Tästä ei kuitenkaan tarvitse turhaan huolestua niin kauan kuin Minnillä on intoa tehdä hommia radalla. Vapun arvion mukaan sitä ei todennäköisesti ainakaan satu mihinkään kun se hyppää.

Viikonlopun aikana tehtiin erilaisia hyppyharjoituksia, joita aion tästä lähtien treenailla myös itsekseni sekä Nellin että Minnin kanssa. Hyppysuorilla Minni meni tosi hienosti ja osasi arvioida ponnistuspaikat oikein vaikka hyppyjen väliset etäisyydet kasvoi. Tehtiin myös taipumisharjoituksia ja ilmeisesti vasemmalle taipuminen on Minnille hieman hankalampaa kuin oikealle. Minnillä oli kyllä tosi hieno into päällä tehdä näitä harjoituksia, no tottakai kun palkaksi sai nakkia. Hymy

Näillä näkymin koko lauma menee marraskuussa kuvaukseen ja Nelliltä + Minniltä kuvataan ainakin lonkat, selkä ja kyynärät. Suunnittelin, että lokakuun lopussa voisi ehkä vielä käväistä Hyvinkäällä hallikisoissa, mutta katsotaan nyt.