Nyt meiltä löytyy kaksi pientä potilasta. Minnillä oli siis tiistaina tähystyssterilointi, joka jouduttiin kuitenkin muuttamaan normileikkaukseksi, sillä kohtu oli täynnä mätää. Otsan rypistys Oli siis täydellisesti ajoitettu leikkaus, sillä lääkärin mukaan tilanne oli jo aika paha. Olisi vaan pitänyt steriloida Minni jo vuosi sitten, ihan turhaan viivyttelin tämän kanssa.

Leikkauksen jälkeen Minni oli tosi kipeä ja itki melkein koko matkan Espoosta kotiin. Kotona se rauhoittui nukkumaan, mutta illalla heräsi ja sitten valvottiinkin koko yö. Minni vaan tärisi ja läähätti koko yön, enkä saanut sitä edes makuulle missään vaiheessa. Onneksi aamulla se vaan kävi yhtäkkiä maahan ja nukkumaan. Sen jälkeen ollaan voitu ihan hyvin. Haava näyttää ihan ok:lta ja Minni on pirteä.

Nellin vointi ei ole ihan paras mahdollinen. Eilen se oli taas huonovointinen, eikä ruoka maistunut. Se on nyt syönyt vain puuroa, seitiä ja raejuustoa. Ensi viikolla mennään kontrollikäynnille eläinlääkäriin, joten katsotaan sitten miten jatketaan.