Jee, Nelli ja Minni pysyi kunnossa kisoihin asti ja pääsi starttaamaan! Hymy Ja pääasia, että kisojen jälkeenkin on voitu hyvin! Kolmosten radat oli oikein kivat ja juostakin sai.

Anne Viitasen agiradalla aloitettiin. Kepeille meno avokulmaan oli tosi ärsyttävä, mutta muuten oli kiva rata. Siinä sitten sähellettiin Nellin kanssa ekan kerran. Videolta näkyy, että työnnän sen jalalla keppien väärälle puolelle vaikka yritän olla oikealla kädellä niistämässä. ekassa välissä. Pöh. Sainpahan hyvän syyn testata miten Nelli kestää pujotella kun itse rynnin samalla muurin taakse persjättöön ja hyvinhän se kesti. A:n jälkeisillä hypyillä (oli muuten sama kuvio kuin aikaisemmin ykkösillä) mokaan sitten seuraavan kerran, kun kuvittelen, että Nelli tekee takaakierron itsenäisesti kun itse lähden karkuun. No eipä tehnyt, vaan jäi jalkoihin pyörimään pitkäksi aikaa. Tämä oli oikein klassikkoesimerkki siitä, miten ohjaajalta unohtui miten pikkukoiraa ohjataan. Nauru Lopussa vielä muurin jälkeen tehdään piiiitkä kaarros, mutta muuten hyvin. Ilman virheitä oltaisiin todennäköisesti ylletty palkintopallille, mutta eipä meillä mitään tulostavoitteita enää ole. Huippu Nelli!! Jussi teki Minnin kanssa kepeillä ihan saman mokan kuin mä (mähän sille sen ohjauksen neuvoin rataantutustumisessa...). Lisäksi A:n jälkeisillä hypyillä persjättö myöhästyi sen verran, että Minni sujahti selän takaa väärälle hypylle. Muuten oikein kivannäköistä menoa.

Kari Jalosen hyppärillä sitten jatkettiin. Alku meni hyvin Nellin kanssa, mutta sitten sähläsin oikein kunnolla ja myöhästyin putken jälkeisen hypyn takaakiertovalssista. Hitto kun rataantutustumisessa ajattelin tehdä sen pakkovalssilla toiselta puolelta, mutta muutin suunnitelmaa kun kaikki muut teki sen takaakiertona. Pöh ja pöh! Koskahan sitä oppii?? No, valssi jäi tekemättä ja jäin niin pahasti pussin eteen, ettei Nelli mennyt sinne vaan veti ohi. Hyllytettiin vielä kepeille mentäessä, kun Nelli ei tullutkaan liikkeen mukaan vaan ampui suoraan edessä renkaalle. Muuten tosi kivasti meni. Jussilla ja Minnillä ei mennyt ihan niin hyvin, vaikka sai ne sentään tuloksen. Minni veti tuomarisedälle kauheat raivarit ja meinasi heti alussa rynniä sen luo haukkumaan. Nauru Minnihän tekee tällaista kotona välillä, jos se näkee että naapurin setä kulkee pihalla. Ihan yhtäkkiä vaan siis vetää hirveät haukkuraivarit, mikä on kyllä hieman huvittavaa. Tulokseksi tästä yksi kielto ja viitisen sekuntia yliaikaa ylimääräisistä juoksenteluista.

Minniä kävelytettiin nyt koko aika ratojen välissä ja tehtiin kunnolliset lämmittelyt ja jäähdyttelyt. Lisäksi juotettiin sitä koko ajan ja venyteltiin. Hyvässä kunnossa siis pysyi molemmat, joten kai tässä uskaltaa katsella uusiakin kisoja.