Eilen kisattiin Hervannassa molempien kanssa kaksi rataa ja joka radalla onnistuin sössimään kepit. Ihan käsittämätöntä sähellystä, eikä tullut siis nollia. Molemmille yksi yliaikavitonen ja hylly, joten olipahan ainakin tasaiset suoritukset. Etukäteen oli luvattu sadetta ja vielä kotoa lähtiessä tuli melkein kaatamalla, mutta yllättäen sadepilvet kiersi kisapaikan ja siellä oli jopa paistoi aurinkokin välillä. Vaatetus oli ennustusten mukaista, joten hieman tuli kuuma, mutta onneksi maailman paras kepo pelasti tilanteen ja toi kevyempää varustusta samalla kun toi Nellin kisapaikalle.

Ensimmäinen rata oli Anders Virtasen agilityrata ja sen kisasin vain Minnin kanssa. Kepeillä Minni jätti viimeisen välin menemättä, joten jouduttiin ne ottamaan uusiksi. Lisäksi ihan lopussa tuli vahingossa heitettyä se ylimääräiselle hypylle kun yritin pelastaa sitä menemästä putken väärään päähän. Hylly siis, mutta muuten hyvä rata. Minnin meno oli vauhdikasta ja tällä kertaa se totteli ohjaustakin 100x paremmin kuin pari viikkoa sitten Valkeakoskella.

Toinen agilityrata oli Johanna Wüthrichin käsialaa ja sen kisasin molempien kanssa ja samassa kohdassa mokaten. Molemmat teki muuten tosi hienon radan, mutta ne kepit. Huuto Minni jätti taas viimeisen välin menemättä, joten otettiin alusta uusiksi. Nellillä taas jäi joku muu väli menemättä, joten senkin kanssa otettiin alusta uusiksi. Molemmat meni kuitenkin sitten toisella kerralla tosi hienosti loppuun asti. Molemmille siis vitonen ja keppien uusimisesta vähän yliaikaa. Tosi harmi, sillä ne olis muuten olleet nollaradat.

Viimeinen rata oli hyppäri ja Johanna Wüthrichin käsialaa. Sen menin vain Nellin kanssa. Oltiin ihan loppupäässä lähdössä ja meitä ennen oli tullut jo tosi paljon nopeita nollia, joten kovaa piti pinkoa. Lähdettiin melkein yhtä aikaa lähdöstä, jotta sain Nellille hyvän vauhdin heti alusta. Alku menikin hyvin, mutta sitten tuli kepit ja Nelli aloitti ne väärin. Itse olin todennäköisesti liikaa tiellä ja se ajautui toiselle puolelle. Tästä meni fiilis, mutta räpellettiin kuitenkin rata loppuun asti ja hyllytettiin ihan helpossa kohdassa kun en jaksanut ohjata Nelliä kunnolla. Vauhti oli tosi hyvää ja lopun sylkkäri/poispäinkäännnösräpellyskin onnistui ihan nappiin, joten harmillinen keppimoka tämäkin.

Ensi lauantaina kisataan Orivedellä ja sitä ennen pidän oikein kunnon keppisulkeiset omassa pihassa molemmille. Kissanruokapalkkaa vaan kehiin, joten eiköhän se siitä.