Nellin kanssa treenattiin torstaina pienessä sateessa. Aluksi mentiin pieniä radanpätkiä ja lopuksi koko rata kertaalleen läpi. Yritin nyt keskittyä siihen, että en kumartelisi koko ajan koiran päällä vaan pysyisin pystymmässä. En tiedä oliko tällä mitään vaikutusta, mutta ihan kivasti Nelli meni.
Ihan aluksi treenattiin Nellille tosi vaikeeta kulmaa kepeille, eikä siitä oikein meinannut tulla mitään. Joko se kiersi niistä kokonaan ohi tai sitten meni toiseen väliin. Noin kymmenennen yrityksen jälkeen sain sen tökättyä oikeaan väliin pienellä pakottamisella. Muut pikku radanpätkät meni ihan OK, pientä vaikeutta taas ylimääräisten kaarrosten kanssa, mutta ei mitään kovin pahaa. Lopuksi kun mentiin koko rata läpi, tuli vain yksi ratavirhe kepeiltä kun yksi väli jäi menemättä, mutta sen kun korjasin niin loput meni tosi hyvin, eikä koko treeneissä tullut yhtään kontaktivirhettä A:lta. Välillä kun odoteltiin omaa vuoroa otin Nellin kanssa vähän seuraamista ja muutaman kerran seuraamisesta maahan ja seisomaan jätöt. Hienosti se osasi. Lisäksi makuutin sitä paikalla (huom. märässä maassa) koko sen ajan kun tutustuin rataan, ja hyvin pysyi. :) 

Toivottavasti sunnuntaina ei enää sataisi ainakaan kisojen aikana, vaikka en tiedä olisiko siitä sittenkin vaan hyötyä meille. Viimeksi kun oltiin samaisella kentällä kisaamassa syksyllä 2007 vettä tuli tosi pahasti, mutta tuli myöskin Nellin nousunolla kakkosiin. :)